K zneužívání docházelo v kanceláři bezpečnostní agentury, kde oba pracovali, a trvalo pět měsíců. „Do jídla nebo kávy přidával ženě omamnou látku. Když usnula, sahal jí na prsa, pokoušel se jí sundat kalhoty a sahat jí na přirození,“ řekla státní zástupkyně Marie Čechová.

Uspávadlo v poháru

Poprvé mělo být uspávadlo v poháru se šlehačkou. „Během chvíle jsem byla unavená. Pomohl mi do vedlejší místnosti, kde jsem usnula. Když jsem se probrala, ležela jsem na boku a on těsně za mnou. Měla jsem rozepnuté kalhoty a cítila jsem jeho prsty pod kalhotkami. Odstrčila jsem mu ruku s tím, aby toho nechal,“ uvedla žena. Podobné situace se pak během pěti měsíců ještě několikrát opakovaly.

Nastražená past

Žena zprvu netušila, že za jejími divnými stavy je její kolega. Pak ale nastražila past. Loni v prosinci předstírala, že kávu vypila.

„Ale přelila jsem ji do skleničky. Na dně jsem spatřila bílá zrníčka,“ řekla žena. Na kolegu udeřila, ten se přiznal. Žena vše sdělila policii. „Jsem vinnen,“ prohlásil u soudu.

Druhou nepřiznal

Odmítl ale Luboš V., že by zneužil i druhou kolegyni (39). „Na oslavě ji omámil, autem převezl do jejího bytu v Plzni. Za hlasitého funění na ní ležel a chtěl jí znásilnit,“ četla z obžaloby státní zástupkyně Čechová.

„Na pár vteřin jsem procitla. Byla jsem nahá, on byl nahý a funěl na mě. Pak jsem se probudila až za několik hodin,“ řekla žena.

„Líbali jsme se v autě a pak u ní v obýváku. Nabídla mi, že nemá problém se sexem, ale že má menzes. Já odmítl,“ hájil se Luboš. V. Již dříve ho soud za podobné jednání potrestal podmínkou.

VIDEO: Jan Cimický je obviněn ze sexuálního napadení.

Video
Video se připravuje ...

Jan Cimický je obviněn ze sexuálního napadení Videohub