Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

„To není možné!" Řidič couval stovky metrů po dálnici v protisměru

Autor: VaB - 
23. srpna 2022
21:29

Couvající auto na dálnici D8 řidiči nepotkají každý den. Šofér osobáku zřejmě přejel sjezd na čerpací stanici a místo toho, aby pokračoval dál, zastavil a odstavným pruhem couval zpět směrem k benzínce. Případem se zabývá policie.

Mnoho řidičů, kteří v neděli na dálnici D8 ve směru na Německo potkali couvající auto, zcela určitě nevěřilo vlastním očím. Stejně tak ani muž, který natočil toto nebezpečné jednání a šťavnatě to okomentoval. „Když k*kot couvá na dálnici. Ty p*čo, to není možné,“ okomentoval nepochopitelné jednání. Video se následně objevilo na sociálních sítích. 

Podle CNN Prima News se zřejmě řidič snažil dostat zpět na čerpací stanici, kterou před tím přejel. „Tohle je opravdu hodně nebezpečný manévr. Řidič si možná neuvědomuje, co se může stát,“ popsal dopravní expert Jan Pechoutka televizi.

Následný střet s jedoucím a couvajícím vozidlem by byl silný a mohl by to některé stát i život. „Na základě zveřejněného videa jsme tento podnět předali oddělení dálniční policie, která se poznatkem bude zabývat,“ popsala pro Blesk mluvčí policie Eliška Kubíčková.

Za takové nebezpečné jednání hrozí řidiči mimo ročního zákazu řízení motorových vozidel i pokuta až ve výši deset tisíc korun. Pokud tedy řidiče policisté vypátrají.

Video  Řidič couval na dálnici D8, zřejmě přejel čerpací stanici  - Facebook
Video se připravuje ...

lukim ( 24. srpna 2022 05:15 )

Bohužel, i tomuto jelitu se tu říká řidič

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání