Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Jiří popsal tragickou nehodu u Staňkova, při níž zemřeli tři lidé: Slyšel jsem hroznou ránu!

Autor: VaB - 
8. dubna 2022
16:22

Úterní tragická nehoda u Staňkova na Jindřichohradecku si vyžádala tři lidské životy. Posádce nedokázal ani přes veškerou snahu pomoci svědek Jiří T., který na místo neštěstí přispěchal jako první. Po nehodě se ozvala ohromná rána, po níž objevil těžce zraněné muže. Jeden z nich po sobě zanechal dvě děti.

K nehodě došlo v úterý večer u Staňkova na silnici vedle rybníka. Podle policie je možnou příčinou nehody vysoká rychlost, auto čelně narazilo do jednoho ze stromů podél silnice a skončilo zcela zdemolované.

Když auto narazilo do stromu, ozvala se ohromná rána. „Slyšel jsem hroznou ránu, byl jsem doma, pes začal štěkat. Povídám: No co se mohlo stát? A sestra mi volala, tady vedle z kempu, že pode mnou asi někdo havaroval,“ řekl CNN Prima News svědek nehody Jiří T.

Neváhal a vyběhl ven, kde pak viděl zdemolovaný osobák. Na pomoc si zavolal i svého syna. „Dva z nich teda nejevili moc známky života. Radil jsem se s paní ze záchranky, tak říkala, abychom je vyndali a oživovali jsme je,“ dodává. Záchranka mezitím vyslala tři posádky a vrtulník. Jiří začal s resuscitací.

Před odtažením vraku vzniklo na místě nehody pietní místo. Dva ze spolujezdců měli podle Primy pocházet z Českých Budějovic a jeden ze Strážovic. „Má dvě děti. Je to neštěstí, je to tragédie. Tři lidské životy vyhasly. Během chvilky,“ zakončil svědek. Policisté nehodu stále vyšetřují.

Video  Tragická nehoda ve Staňkově na Jindřichohradecku  - aktu.cz
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání