Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Pracovníka firmy (39) ve Slaném pobodal muž nožem a utekl: Hrozí mu 10 let!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Václav Burian)
Aktualizováno -
5. července 2022
18:43
Autor: ČTK, jel, rc - 
4. července 2022
11:19

Rozsáhlá pátrací akce probíhá od pondělního rána ve Slaném ve Středočeském kraji. Muž tam totiž pobodal pracovníka firmy na výkup palet. Napadený skončil v nemocnici. Po útočníkovi policisté stále pátrají. Z místa útoku mělo rovněž zmizet několik tisíc korun. Útočníkovi hrozí až deset let vězení, informovala na webu policejní mluvčí Barbora Schneeweissová.

Policie vyslechla zraněného muže, kterého v pondělí operovali. „Bohužel ani výslech poškozeného nepřinesl žádné informace o popisu pachatele nebo jiné informace, které by policistům pomohly s pátráním,“ uvedla Schneeweissová.

Útok se odehrál v části Slaného Kvíc ve firmě, která se zabývá výkupem palet. Policisty do firmy, která se zabývá výkupem palet, zavolali záchranáři poté, co na místě ošetřovali zraněného, kterého útočník napadl nožem. Na místo vyjížděli po 8:00. „Co útoku předcházelo a veškeré další okolnosti, policisté vyšetřují,“ uvedla tehdy mluvčí. Pobodaného přepravil do nemocnice vrtulník. Útok se stal v areálu, kde je i benzinová čerpací stanice.

V úterý policejní mluvčí na webu informovala, že kriminalisté napadení budou vyšetřovat jako těžké ublížení na zdraví a útočníkovi hrozí až deset let ve vězení.

 

Video  Útočník zabil v pražské škole učitele mačetou. (31. března 2022)  - Blesk.cz - David Malík
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání