Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Tragédie u armády: Krásnou vojačku (†23) našli oběšenou

Kolegové a blízcí oplakávají smrt krásné vojačky Sofie (†23).
 (Autor: Facebook: Sophie Madden)
Autor: rix - 
26. června 2022
16:30

Velkou Británií otřásla smrt teprve třiadvacetileté vojačky. Sofie Maddenová zemřela 10. června ve Folkestone v Kentu. Krasavici bohužel našli oběšenou ve výcvikovém středisku Overhill. Její známí a příbuzní jsou z náhlého skonu naprosto zdrceni. 

Jak uvedla britská policie, v souvislosti s tragickým případem vyloučila cizí zavinění. „Okolnosti její smrti jsou takové, že byla 10. června nalezena oběšená ve výcvikovém středisku Overhill,“ doplnila koronerka Bina Patelová ke smrti sympatické ostrovanky. 

A co víc, jak uvedl deník Daily Mail, Sofie měla být čerstvou maminkou. Její přátelé, rodina a kolegové jí vzdali hold na sociálních sítích. „Upřímnou soustrast rodině a přátelům, odpočívej v pokoji mladá dámo,“ napsal jeden z nich. „Zemřela příliš mladá, je strašné slyšet tak smutnou zprávu,“ přidal se další z nich.

Regiment, u kterého Sofie sloužila, měl pro dívku pouze slova chvály. „Její odolnost a profesionalita byly příkladem pro nás všechny,“ vzpomínali nadřízení. „Se smutkem potvrzujeme smrt Sofie Maddenové,“ doplnil mluvčí 3. pluku královského koňského dělostřelectva s tím, že nadále probíhá vyšetřování její smrti.

nick55 ( 26. června 2022 21:27 )

Tohle samoksichtění do mobilů fakt nechápu, to je mor. Holčina psychicky labilní,kolik toho u armády odkroutila, když odečtu dobu těhotenství? Psychotesty před nástupem nepodstupují ? O antikoncepci asi neslyšela, že by laktační psychóza ?

bullshit ( 26. června 2022 16:54 )

Její odolnost a profesionalita byly příkladem... to tedy nějak nesedí.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání