Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Ženu (†55) napadly před Vánocemi lišky: Její ohlodané tělo našli policisté

Ženu podle všeho roztrhaly lišky.
Ženu podle všeho roztrhaly lišky.  (Autor: profimedia.cz)
Autor: rix - 
11. ledna 2022
18:44

Tragický případ museli vyšetřovat kriminalisté ve Skotsku v okresu Ayrshire. Pětapadesátileté ženě se tam před Vánocemi porouchal automobil, přičemž si chtěla zkrátit čekání na pomoc a vydala se jí naproti skrze pole. Nebohou Skotku nalezli mrtvou! Podle všeho ji napadla a ohlodala divoká zvěř. 

Když se nebohé ženě porouchal její vůz, neváhala a zavolala si pomoc v podobě asistenční služby. Do té doby bylo vše v pořádku. Netrpělivá Skotka si ale čekání na techniky chtěla zkrátit cestou přes pole. Ta se jí stala osudnou. „Místo toho, aby počkala ve vozidle, vystoupila a odkráčela do polí,“ řekl podle New York Post blízký zdroj.

Stalo se to nejhorší. „Při procházce zemřela,“ uvedl zdroj zdrcující informaci. Své k tomu měli co říct i místní policisté. „19. prosince kriminalisté zahájili pátrání po pohřešované ženě. Její tělo našli na poli přibližně 1,5 kilometru od auta,“ potvrdil mluvčí strážců zákona smutnou zprávu. 

A aby toho nebylo málo, za smrt nebohé ženy nejspíš mohla divoká zvěř. Policisté se domnívají, že nešťastnici napadla liška nebo jezevec. „Úmrtí není považováno za podezřelé a celá věc byla předána státnímu zástupci,“ dodal mluvčí. 

dedeha ( 11. ledna 2022 21:08 )

Zomrieť mohla prirodzeným spôsobom a mŕtve telo človeka v prírode je pre zver iba potrava.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání