Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Babička (82) opět dováděla se zajíčkem mladším o desítky let: S Mohamedem strávili svátky plné vášně

Autor: rix - 
4. ledna 2022
22:48

Známé hrdličky jsou opět spolu. Britská dvaaosmdesátiletá babička Iris Jonesová a její milenec Mohamed (36) se konečně mohli opět setkat, a to rovnou na Vánoce! Po problémech s vízy se prý mladý muž k Iris dokonce nastěhoval. Na nově zveřejněném videu radostně tančí a zpívá. 

Egypťan Mohamed se na Youtube pochlubil videem, na kterém tančí a zpívá v arabštině. To vše doma u babči a své lásky Iris Jonesové. Ta svého miláčka při dovádění natáčí. „Ach, to bude jídlo!“ zpíval a ukazoval pánev. „Velmi pěkně,“ těšila se Iris, která je důkazem, že láska kvete v každém věku. 

Jak uvedl deník Mirror, fanoušci jsou z jejich vánočního setkání nadšení. „Zdravím vás a Iris, ať vám Bůh vždy žehná,“ napsal jeden z komentujících. „Doufám, že jste spolu oba měli krásný vánoční den,“ přidal se další z obdivovatelů. Fanoušci Iris a Mohameda sledují na každém kroku. 

Vedlě věkově nerovného vztahu na sebe Iris upozonila i tím, že se nikdy neostýchala mluvit ani o svém sexuálním životě s Mohamedem. Nedělalo jí problém o vášních s Egypťanem otevřeně mluvit. Jak uvedla v televizní show, musí společně vybírat ty správné polohy, aby i v jejím věku byl sex skvělý. S opáleným hochem prý dovádí jak jen to jde, první noc jim údajně skoro ani nevystačil lubrikant.

Jak už dříve deník Blesk uvedl, dvojice se potkala čirou náhodou na Facebooku. Jakmile seniorce její syn založil účet na sociální síti, připojila se ke skupině o ateismu a začala diskutovat s mladým Mohamedem. Trvalo to pouhých pár týdnů a Iris se nakonec rozhodla do Egypta letět, aby se s ním setkala osobně.

Proti jejímu rozhodnutí navštívit neznámého mladíka v Káhiře byla její rodina i přátelé. Mohameda si však nakonec vzala. „Někteří lidé na nás útočí. Proč? Pracuji. Pracuji jako inspektor. Nemiluji Iris, protože něco potřebuji. Cestoval jsem předtím, než jsem Iris potkal. Jsem bohatý muž,“ uvedl Mohamed v pořadu This Morning (Toto ráno) s tím, že vlastní luxusní byt poblíž Nilu v Káhiře.

Iris navíc uvedla, že už je lidé na veřejnosti poznávají. Ať už jedou v taxíku nebo jdou jen po ulici. Mezi manželi je prý nepřekonatelná přitažlivost. V současné chvíli mají prý spoustu času a „magie“ mezi nimi prý nikdy nevymizí. Její přátelé prý na ni neuvěřitelně žárlí, že má doma takového zajíčka.

Video se připravuje ...
Další videa