Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Babička (82) si vzala o 46 let mladšího zajíčka: Radostné setkání po ročním odloučení!

Autor: rc - 
2. prosince 2021
12:00

Šťastné Vánoce bude mít Iris Jonesová (82), která si konečně padla do náruče se svým manželem Mohamedem (36), od něhož byla dlouhé měsíce odloučená. Seniorka se s o 46 let mladším rodákem z Egypta seznámila na sociální síti Facebook a rozhodla si ho vzít. Mohamed měl však dlouhodobě problémy dostat vízum do Británie, a tak každý zůstával ve své zemi. Po roce se však konečně sešli a Iris dokonce vystoupila v pořadu, v němž popsala jejich divoký sexuální život.

Iris Jonesová zrovna nakupovala v Tescu, když se dozvěděla šťastnou novinku, na níž čekala dlouhé měsíce a už se pomalu vzdávala naděje, že ji kdy zaslechne. Dvaaosmdesátiletá seniorka až propukla v pláč, když jí její manžel Mohamed oznámil, že konečně získal víza a může přicestovat za ní do Británie. „Nakupovala jsem zrovna v uličce s ovocem a zeleninou. Slzy se mi hrnuly z očí, nemohla jsem přestat plakat,“ popsala záplavu emocí podle The Sun.

Rok odloučení

Šestatřicetiletý Egypťan se snažil získat víza dlouhý rok. Úřadům musel doložit důkazy o tom, že vztah s jeho manželkou je ryzí a zároveň jim dát informace o svých financích.

Proces byl dlouhý, ovšem seniorce se nakonec mohlo ulevit. Svého manžela sevřela v listopadu konečně v náručí. „Žiju ze dne na den. Žiju na ostří nože. Jen mluvit, posílat zprávy ráno, v poledne a večer, to mě nudilo,“ popsala život bez svého manžela nablízku.

Útoky lidí

Dvojice se potkala čirou náhodou na Facebook. Jakmile seniorce její syn založil účet na sociální síti, připadala se ke skupině o ateismu a začala diskutovat s mladým Mohamedem. Trvalo to pouhých pár týdnů a Iris se nakonec rozhodla do Egypta letět, aby se s ním setkala osobně.

Proti jejímu rozhodnutí navštívit neznámého mladíka v Káhiře byla její rodina i přátelé. Mohameda si však nakonec vzala. „Někteří lidé na nás útočí. Proč? Pracuji. Pracuji jako inspektor. Nemiluji Iris, protože něco potřebuji. Cestoval jsem předtím, než jsem Iris potkal. Jsem bohatý muž,“ uvedl v pořadu This Morning (Toto ráno) s tím, že vlastní luxusní byt poblíž Nilu v Káhiře.

Nyní se však manželé hodlají usadit u Iris v domě v Anglii. „Nyní procházíme problémy, protože Mohamed si zvyká na život na západě a já si zvykám na tom, že mám kolem sebe muže,“ přiznala Iris.

Iris navíc uvedla, že už je lidé na veřejnosti poznávají. Ať už jedou v taxíku nebo jdou jen po ulici. Mezi manželi je prý nepřekonatelná přitažlivost. V současné chvíli mají prý spoust času a „magie“ mezi nimi prý nikdy nevymizí. Její přátelé prý na ni neuvěřitelně žárlí, že má doma takového zajíčka.

VIDEO: Jak si Češi užívali pornokaranténu?

Zobrazit celou diskusi