Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Seniorka se vdala za o 47 let mladšího Egypťana: Po svatební noci jsem nemohla chodit! Rodina mě zavrhla

Autor: štt - 
15. listopadu 2020
12:26

Iris Jonesová (81) svou otevřenou zpovědí o vztahu s mladým Egypťanem šokovala celou Británii. Po pár měsících randění se vzali a slavnostní oběd měli v KFC. Nyní by ráda seniorka Ahmeda představila rodině, ale ta se k ní teď odmítá přihlásit.

Britská důchodkyně byla pozvána do oblíbené ranní show a od té doby její příběh plní stránky novin. Někdo se Iris zastává, mnoho lidí ji odsuzuje, ale většina se prostě baví. Čiperná důchodkyně dokázala na svoji stranu strhnout pozornost i svými peprnými výroky. O první milostné noci řekla, že milencům jen tak tak stačila tuba lubrikantu. „Příští den jsem skoro nemohla chodit, bylo to, jako bych celý den jezdila na koni,“ dodala a moderátoři, ani diváci ve studiu se nemohli přestat hihňat.

Nekončící salvu dvojsmyslných narážek si nenechal ale Ahmed líbit a moderátorům vzkázal: „Jsem muž, žádná hračka! Tohle také není žádná hra. Nejde mi o peníze, ani o státní příslušnost. Mám vlastní peníze a jsem spokojený tak, jak jsem.“

O svém vztahu se ještě jednou dvojice vyjádřila skrze webkameru. Během krátkého videa promluvili o společné svatbě v Egyptě. Oba pouze podepsali úřední papír a žádný obřad se nekonal. Hostina byla rovněž skromná. Zašli do místního KFC, kde si objednali své oblíbené jídlo, které zapili colou.

Důchodkyně dále otevřeně promluvila o nevraživém vztahu její rodiny k novému příteli. „Odmítají se mnou mluvit. Až se vrátím do Anglie, chci od nich přímo do očí slyšet, jaký mají problém,“ dodává. Přes nepřízeň rodinných příslušníků zůstávají oba manželé nadále až po uši zamilováni. Na konci Iris vyzvala britského premiéra Borise Johnsona, aby povolil Ahmedovi vstup do Británie, jelikož „pomůže britské ekonomice.“ 

Pár se nepotkal v žádném slunném rezortu, jak by se dalo předpokládat, ale na internetu. Mohamed Ahmed Ibriham sám říká, že je ve vztahu spokojený. „Když jsem ji poprvé potkal, byl jsem hodně nervózní. Ale v moment, kdy jsem jí pohleděl do očí, jsem věděl, že je to ta pravá. Jsem opravdu šťastný,“ dodává Ahmed. A pak že láska nekvete v každém věku!

y1xcvbnm ( 29. května 2021 08:09 )

stejně nechutnéí jako obráceně a není to jen jen láska ale je to určitě vyčůranost z jeho strany, zrovna tak jako ty zlatokopky s dědky o 40 let staršími

vosavopruz ( 17. listopadu 2020 00:18 )

naštěstí tu není fotka jak maj anální sex

buban ( 16. listopadu 2020 20:29 )

No,on přeci chce pomoct britské ekonomice-Vám tato informace v článku unikla?

buban ( 16. listopadu 2020 20:22 )

Vám je také 80+?Tak si to užijte,hlavně to k nám netahejte.

otrusnik ( 16. listopadu 2020 19:34 )

Další vyc-hcanec a stará blba%na.Když je to taková láska tak ať paní následuje manžela a zůstane v Egyptě. On si pak na internetu bude vyhledávat další seniorky.

Zobrazit celou diskusi