Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Babička (81) provdaná za zajíčka (36) se rozpovídala o jejich vztahu: Vynáší mě do schodů a stříhá mi nehty!

Autor: rc - 
29. května 2021
05:40

O pětačtyřicet let mladšího zajíčka z Egypta si vzala Iris Jonesová. Jednaosmdesátiletá Britka se nebojí veřejně mluvit o jejich intimním životě a úskalích jejich manželství. Na sociální síti svým fanouškům napsala, co podle ní znamená láska! V případě jejich vztahu to obnáší i to, že jí šestatřicetiletý manžel stříhá nehty.

V roce 2019 si Iris Jonesová vzala lásku, kterou poznala na internetu. Jednaosmdesátiletá babička z anglického hrabství Somerset se na diskuzní skupině, kde se diskutovalo o ateismu, poznala s Egypťanem Mohamedem Ahmedem Ibrahimem.

Zamilovaná Britka neváhala a odjela za svým zajíčkem do Egypta, kde si ho v Káhiře na úřadu vzala. Přestože její synové Steve (54) a Darren (53) se vztahem nesouhlasí, Iris je do svého manžela bláznivě zamilovaná a o jejich vztahu se nebojí veřejně mluvit. „Bylo to neuvěřitelné, cítila jsem se znovu jako panna. Nebylo to snadné, ale velmi romantické a láskyplné,“ popsala tehdy jejich sex s tím, že její exmanžel se s ní rozvedl a prohlašoval, že je frigidní.

Nyní se o jejich soukromí rozpovídala znovu. Na sociální síti Facebook svým fanouškům sdělila, co znamená láska a jak si ji prokazují v jejich manželství. „Láska je, když ti ten, koho miluješ, stříhá nehty. Láska je, když tě ten, koho miluješ, vynáší do schodů, když se porouchal výtah. Láska je, když ten, koho miluješ, tráví hodiny hledání telefonu, který jsi nechala v taxíku. Láska je, když ten, koho miluješ, spí na nemocniční podlaze a odmítá tě opustit, zatímco se uzdravuješ po pádu,“ napsala podle informací Daily Star.

Netrvalo dlouho a na její vyznání reagoval Mohamed, který do komentářů napsal, že mu naprosto její slova vzala dech a neví, co na to napsat.

VIDEO: Jak si Češi užívali pornokaranténu?

Video se připravuje ...
Další videa