Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Češka (65) dělá pro lásku s Pákistáncem všechno! Platí za něj, manžel se jí ale prý nevěnuje!

Češka Alena (65) se v Pákistánu provdala za Abdullaha (23).
Češka Alena (65) se v Pákistánu provdala za Abdullaha (23).  (Autor: Reprofoto YouTube.Com)
Autor: VaB - 
24. dubna 2021
05:20

Internetová láska mezi učitelkou z Česka a mladíkem z Pákistánu Abdullahem (23) začala na facebooku, skončila v rodné zemi muže. Tam se vzali! Jak teď vypadá jejich vztah? Češka všechno platí, zajíček ji nebere na procházky, ani jí nekupuje dárky.

Všechno začalo na sociálních sítích. Tam se učitelka (65) angličtiny a němčiny seznámila s mladým zajíčkem Abdullahem (23). Nejdřív si psali, pak si začali i volat. Šlo to tak dlouhé tři roky! Pak se učitelka rozhodla, že za svým milovaným vycestuje. 

Netrvalo dlouho a už se chystala veselka. Mladík totiž svou lásku požádal o ruku. „Požádal mě o ruku několikrát přes messenger, říkala jsem mu, že si ho nechci vzít, ale pak jsem sem přijela,“ popsala dříve serveru Daily Mail.

Netrvalo dlouho a objevil se první problém! Nejdříve učitelka konvertovala k islámu, po chvilce se jí ale v zemi přestalo líbit. Skřípalo to i v rodině Abdullaha, s tou si údajně moc nerozuměla. Se svým manželem strávila krátkou dobu, pak odcestovala do své vlasti. Snažila se prý vyřídit vše potřebné pro to, aby za ní manžel mohl přijet. 

Krize?!

V Česku by mohli žít společně. „Abdullah tvrdí, že by měl do České republiky dorazit za šest měsíců,“ řekl Blesku před nedávnem novinář Alí Aršád. „Do své manželky je prý mladík velmi zamilován a myslí na ni ve dne v noci. Opravdu mu chybí,“ dodal. Dokonce už touží i po miminku! Zatím se to ale nedaří.

Ve vztahu patrně dochází i k menší krizi. Rodina Abdullaha není nejbohatší, a tak učitelka za všechno platí. „Platí za Abdullahův dům, peníze se jen sypou,“ prozradil nově Alí Aršád. Zajíček jí její štědrost ale moc neopětuje. „Nedává ženě dárky, nebere ji na procházky po městě a ani neukazuje populární místa. Žena je neustále doma,“ dodal novinář s tím, že své ženě mladík nekoupil ani žádné oblečení ani jí nepohostil populárními místními jídly.

Podle blízkého přítele mladého muže jde ale i tak o velkou lásku. „Žena dělá všechno pro lásku. Abdullah se zařekl, že bude se svou ženou žít až do smrti,“ zakončil. 

violka4 ( 26. dubna 2021 06:16 )

tož ta musela mít plat.... slíbil jí lásku do smrti ... tož asi ví ,že už to dlouho nebude... to dá ještě se dostat do ČR a je vyhráno. Ty ženské jsou krávy to nevymyslíš

rannirosa ( 25. dubna 2021 01:09 )

Chudak ucitelka. Neni zadna pracharka a jeste podporuje jednoho lenocha. Tak nevim, odkud se ji sypou ty penize, snad jenom kape po troskach.Obycejna blbka.

dvorece ( 24. dubna 2021 20:56 )

No jo, jenže Hanča a Tonča byly přece jen něco jiného, sice tam taky mozek chyběl, ale když si člověk představí, že taková heroinová Terezka si nevezme ani tamního chlapa a ani islám, protože ví,že z jednoho vězení by šla do druhého..tak se mi jeví chytrá tak, že nechápu, proč riskovala s drogami...
A tohle si vezme od pohledu vy.žírku, tak já nevím, aspon testy na příčetnost by měla učitelka prodělat...že by po covidu ?

Modra_liska ( 24. dubna 2021 19:42 )

Tak jak on na tu oponu došáh?

jetuslunicko ( 24. dubna 2021 19:27 )

Učitelka si myslela, že ho naučí dobrým mravům, ale zapomněla, že co jiná kultura to jiný mrav prostě nepoučitelná, a ještě se s tím b-l-b-k-a musí chlubit do novin, aby toho leh-ko-živ-ku uživila, jelikož jí zřejmě již došly vlastní tintily tomu se říká u-b-o-h-o-s-t, klesla na úroveň svého vyvdaného pri-mi-ti-va !!

Zobrazit celou diskusi