Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Chlapec (6) utrpěl rozsáhlé popáleniny: Malý tyran (8) po něm hodil zapálený tenisový míček!

Autor: rc - 
4. května 2022
13:13

Stěhování mělo znamenat pro rodinu Dominicka Krankalla pozitivní změnu. Pro šestiletého chlapce se ale nový domov změnil v peklo. Školák dlouhý rok čelil brutální šikaně. Teprve osmiletý chlapec od sousedů po něm hodil zapálený tenisový míček! Dominick utrpěl rozsáhlé popáleniny a skončil v nemocnici. Malý tyran za svůj čin nebyl dosud potrestán.

Před rokem se do amerického města Bridgeport přestěhovala Maria Ruaová se svým synem Dominickem a snoubencem Aaronem. Podle Marie začaly být problémy se syny sousedů, kterým je pouhých osm a jedenáct let. Šestiletého Dominicka mladší z nich jednou udeřil polštářem, až se svalil. Udeřil se do hlavy a musel být převezen do nemocnice, kde si ho nechali přes noc na pozorování. Brutalita incidentů se ale stupňovala. Při dalším ho prý honil se sekyrou! Rovněž zapálil Dominickovo kolo.

Maria se snažila situaci vyřešit, a proto si šla promluvit s mámou malých tyranů, ale marně. Při posledním incidentu Dominick utrpěl rozsáhlé popáleniny druhého a třetího stupně. Osmiletý výrostek po něm hodil zapálený tenisový míček, když si hráli na dvoře! Chvíli, kdy chlapec přiběhl domů a křičel, že ho zapálili, bude mít Maria navždycky před očima. Skončil v nemocnici a čeká ho dlouhá rekonvalescence. Zřejmě bude potřebovat operaci čela.

„Přišel o obočí a o kus vlasů. Může trpět trvalou změnou barvy obličeje, lékaři tak řekli, že nemůže být vystaven slunečním paprskům,“ uvedla Maria s tím, že kdyby byl na slunci, mohly by se na jeho pokožce objevit puchýře. Malý chlapec je ale podle jeho maminky velký bojovník a postupně se zotavuje. Dokonce prý pomáhá lékařům měnit obvazy a bere si sám léky.

Rodina se už chtěla dlouho přestěhovat, ale nemůže si to dovolit. Doufala, že se situace vyřeší, ale s mámou tyranů se nedá dohodnout. Jejich chování prý ignoruje a vůbec neprojevila lítost nad tím, co se Dominickovi stalo. „Matka nepřevzala vůbec zodpovědnost. Neprojevila ani trochu lítosti nebo soucitu. Můj syn téměř uhořel, ale ona stále tvrdí, že si to můj syn udělal sám,“ uvedla Maria s tím, že oba kluci byli vyloučeni ze školy, kam s nimi chodil i jejich syn, a šli do speciální školy pro děti s problémy chování. „Ti kluci jsou šikanátoři. Dokonce mi vyhrožovali, že mě zapálí,“ dodala Maria.

Pro britský deník Daily Mail se svěřila, že policie je nečinná. Poté, co jejího popáleného syna naložili do sanitky, skončila prý v policejním voze, jako by něco provedla. „Policie tvrdila, že jsem zanedbala péči o sousedovy děti. Posadili mě do zadní části vozu, vyslýchali mě alespoň dvacet minut a bránili mi dostat se do nemocnice za synem,“ uvedla a dodala, že máma tyranů ji dokonce nahlásila na sociálku.

VIDEO: Šikana - jaké jsou její varovné příznaky?

Video  Šikana - jaké jsou její varovné příznaky?  - Videohub
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání