Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Žena (†29) seznámila přítele s rodinou: Krátce nato je zřejmě povraždil

Autor: jel - 
28. dubna 2022
19:26

Samantha Drummondsová a další tři členové její rodiny byli zavražděni v Bermondsey, rušné části Londýna v Británii. Podezřelý ze spáchání hrozného zločinu je Samanthin přítel Joshua Jerome Derriviere Jacques. Toho jeho partnerka jenom několik dní před smrtí představila svým příbuzným.

V pondělních brzkých ranních hodinách slyšeli sousedé z jednoho z domů v Bermondsey hluk a zavolali policii. Kriminalisté uvnitř našli čtyři mrtvá těla a Joshuu Jerome Derriviere Jacquese, který se pokusil neúspěšně utéct a byl zatčen.

Nyní je podezřelý z toho, že zavraždil svou přítelkyni Samanthu, její matku Tanyshu Drummondsovou (†45), babičku Dolet Hillovou (†64) a přítele babičky Dentona Burkea (†59).

Daily Mirror informoval, že podle přátel se Samantha s Jacqusem znala už dlouhou dobu a byli pouze kamarádi, pak se ale dali dohromady, a tak ho mladá žena minulý čtvrtek představila rodičům. 

Paní Hillová se léčila s rakovinou, a proto se k ní přestěhovala její dcera, aby jí pomáhala. Její vnučka u ní bydlela jen dočasně, protože v jejím bytě probíhala rekonstrukce. Co přesně se v osudný den stalo, není vůbec jasné.

Manžel Tanyshy, Danny Ofori-Akuffo, uvedl, že se svou ženou mluvil naposledy v neděli krátce před půlnocí. S Jacquesem se prý nikdy nesetkal a téměř nic o něm neví. „Pořád tomu nemohu uvěřit. Byli jsme si jako rodina velmi blízcí, neustále jsme na sebe dávali pozor,“ řekl nešťastný muž. 

offline ( 28. dubna 2022 20:59 )

Jste si jistí, že píšete o Londýnu a fotky jsou odtamtud?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání