Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Hon na vraha: Dívenka (†10) se nevrátila z návštěvy tety, našli ji mrtvou! Rodiče se bojí o děti

Autor: štt - 
27. dubna 2022
05:27

Od neděle večer byla v americkém státě Wisconsin pohřešována teprve desetiletá dívka, která se nevrátila z návštěvy své tety. Další den ji místní nalezli mrtvou. Policie případ vyšetřuje jako vraždu a obyvatele vyzvala k obezřetnosti.

Tělo Lily Petersové bylo nalezeno v pondělí ráno v lese poblíž Chippewa Falls na západě státu Wisconsin, napsal server Daily Mail. Dívka se vracela domů z návštěvy své tety. Otec nahlásil dceřino zmizení v neděli kolem deváté hodiny večer poté, co nedorazila domů. Rodina Petersové bydlí kousek od její tety. Lily navštěvovala čtvrtou třídu základní školy Parkview.

Šéf místní policie Matt Kelm již potvrdil, že dívčino zmizení je vyšetřováno jako vražda. Šerif rovněž vyzval veřejnost, aby zůstala ostražitá. Dodal, že policie v této době sleduje již řadu stop a že s vyšetřováním jí pomáhají další státní orgány. Nicméně v případu nejsou známi žádní podezřelí. Policie do pátrání přizvala i operátory dronů, kteří pomáhají prozkoumávat blízkou lokalitu.

„Na případu budeme pracovat pilně a neúnavně,“ slíbil Kelm během tiskové konference. Policie dále rozeslala všem místním rodinám zprávu, v níž rodiče vyzývají, aby své děti neposílali do školy bez doprovodu. Školní provoz bude nadále fungovat bez přerušení.

Všechny školy v okolí svým žákům a jejich rodinám nově nabízí poradenské služby. „Přestože většina rodičů informovala své děti o nastalé situaci, nabízíme některým studentům možnost probrat vše v soukromí.“ Policie žádné bližší informace o tragédii zatím nesdělila.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání