Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Muž z Náchodska si měl objednat vraždu podnikatele: Nájemný vrah ho nahlásil policii

Autor: rc - 
23. března 2022
21:32

Nájemného vraha na vraždu třiatřicetiletého podnikatele si měl objednat muž (58) z Náchodska. S ním měl údajné dlouhodobě finanční spory a po objednaném zabijákovi chtěl, aby mu zapálil dům a v případě potřeby zavraždil přeživší. Nájemný vrah však vše nahlásil policii a pro muže si došla zásahovka.

Vraždu si měl muž objednat v listopadu minulého roku. Brutálním činem chtěl vyřešit dlouhodobé majetkové spory. „Nabídl finanční výhody muži, kterého si měl najmout na zavraždění třiatřicetiletého muže a v případě potřeby také dalších osob s ním žijících. K tomuto účelu měl obviněný poskytnout muži střelnou zbraň, jejíž funkčnost si ověřili zkušební střelbou a čtyři kusy kanystrů s naftou a olejem,“ uvedla policejní mluvčí Lucie Konečná s tím, že objednaný vrah je známý recidivista, který se nedávno vrátil z vězení.

„Nadále měl na území Královéhradeckého kraje páchat majetkovou trestnou činnost. Právě v rámci výslechu k jiné trestné činnosti sám oznámil chystaný trestný čin přípravy vraždy, čímž u něj zanikla v rámci tohoto případu trestnost a je v pozici svědka,“ dodala mluvčí. Po objednavatele vraždy si došla zásahovka a hrozí mu 15-20 let za mřížemi nebo výjimečný trest.  

VIDEO: Pražská policie zadržela zločinecký pár. Dvojice přepadla dvacetiletého muže a z bytu mu ukradla elektroniku. Na svědomí toho ale mají víc.

Video  Pražská policie zadržela zločinecký pár. Dvojice přepadla dvacetiletého muže a z bytu mu ukradla elektroniku. Na svědomí toho ale mají víc.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

Uživatel_5521686 ( 23. března 2022 22:43 )

Pouze ***nka a jsem nešťasten,že chudáka v kriminále zabijí,ale neměl se srát do veřejné bezpečnosti a nebo jak se jmenuje ten ksindl dnes.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání