Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Módní policie Iny T.: Jirešová s Peštovou na Fashion Weeku zazářily!

/
  • Jak zazářil na pražském Fashion Weeku?
    26. dubna 2022 ● 05:00

    Ani letošní jaro nebylo ochuzeno o dávku stylové inspirace v podobě nejprestižnější tuzemské módní akce Mercedes Benz Prague Fashion Week navrátivší se do Holešovické tržnice, jenž svou syrovou strohostí poskytuje přehlídkám příjemný kontrast dojmů. Mimo zavedená jména návrhářů nechyběli ani v módním rybníčku známé persony, celebrity i po jinakosti toužící influenceři, prezentující osobitý styl, poslední trendy či změť rádoby extravagantních, primárně zrak přitahujících modelů bez hlubší koncepce. Pomyslné módní molo tak patřilo i příchozím, již se, v případě zajímavého outiftu, ocitli v záři blesků street fotografů dodávajících přítomným dojem důležitosti. A jaké modely na přehlídky lokálních návrhářů volily známé tváře?

  • 1.

    Natálie Kotková (28) Cool variace za plný počet bodů 1

    Je jednou z pozapomenutých finalistek miss, která však dobře vsadila na notu influencerství, kterým se teď, stejně jako její partner, youtuber Petr Lexa, úspěšně živí. Na přehlídku pak dorazila v oversize denimovém overalu od slovenského návrháře Michaela Kováčika s hlubokým véčkovým výstřihem, s vnady kryjícím tělovým topem plus v ramenou vycpávkami naddimenzovaným sakem s klasickou špičatou klopou a spuštěnými cípy. Originálnímu kompletu těžícímu ze specifického střihu konvenovaly též doplňky, včetně skvělých, celek podtrhujících brýlí dodávajících retro efekt 70. let. 

  • 2.

    Sharlota (25) Tentokrát výstředností boduje 1

    Prezentuje se jako rebelka, jedna z mála žena na rapové scéně, jež musí obstát v testosteronem nabitém odvětví, což je image, jež jí sedí a je v ní uvěřitelná. Ač je její civilní styling často přehnaný, hraničící s kýčem, na fashion weeku je jistá excentričnost únosná, neřkuli žádoucí a Sharlota ji v tomto prostředí umí dobře prodat. Což dokazuje i na kontrastu neonových barev postavený komplet zahrnující široké, přezkami opatřené kalhoty i krajkový, ňadra podpírající korzet či over size svítivý plášť. Outfit s neabsentujícím konceptem ukazuje módu jako hru, jakkoliv je pro běžný život v tomto podání neúnosný.

     

  • 3.

    Monika Babišová (47) Legíny za zenitem 3-

    Přehlídky si nenechala ujít ani manželka bývalého premiéra, jež se svojí slabostí pro luxusní módní kousky netají a je ochotná, jak se už dříve do médií svěřila, do nich investovat závratné částky. Vlněné, rovně střižené sako v pánském stylu končící v půli boků, které zvolila, je skvělým nadčasovým kouskem, který vydrží napříč módními tendencemi. Naopak lesklé, kůži imitující legíny, z nohou činící nevzhledné sloupy, jsou dávno za svým zenitem, jepičím trendem, jenž na chvíli zasáhl střední proud nedostojíc přitom elementárnímu vkusu. Hluše pak z outfitu vychází i na lesk legín navazující obutí. Stejně jako luxusní kabelka, jež úspěch outfitu nezajistí.

  • 4.

    Daniela Peštová (51) První liga 1

    Díky svému sofistikovanému, osobitost do outfitů snadno přetavujícímu stylu patří mezi pár vyvolených, kteří se v módě prakticky nemýlí a přešlapy se jim roky vyhýbají. Svoji pozici na módním piedestalu stvrdila i volbou na první pohled strohého obleku, jenž vybrala u vzkříšené, ve světě úspěšné slovenské značky Nehera. Z panenské vlny ušitý oblek doplněný o vestu stejného odstínu splňuje představu o inspirativním, stylově čistém modelu, jenž se dá, se zachováním atributů kvality poměrně snadno napodobit. 

  • 5.

    Denisa Grossová (24) Závan módní periferie 5

    Specifickou, nadšením pro módu prosycenou atmosféru Fashion weeku si nenechala ujít ani starší dcera zesnulého politika Stanislava Grosse. Zpěvačka, ale též mistryně světa ve stepu, pro přehlídku zvolila krátký, břicho odhalující top, elastické, boky těsně obtahující legíny, které zasunula do vysokých, v půli stehen končících semišových kozaček, plus masami tak oblíbený, koženkový křivák. Přežitý, značně out model nebyl ani nadčasovou klasikou, ani rytem aktuálních trendů. Vyzněl nezáživně a stvrdil, že nositelka punc vytříbenosti zatím postrádá.

  • 6.

    Ivana Jirešová (44) Casual nenucenost říznutá vzorem 1

    Víkendový maraton přehlídek navštívila i herečka z nekonečného seriálu Ordinace v růžové zahradě, jejíž tyrkysové šaty s mělkým výstřihem od značky Leeda přímo vybízely k variabilnímu stylingu. Jirešová je zahalila maxi kimonem od stejné značky s výrazným prošíváním a barevným, vzorovaným potiskem, jenž model oživuje a v tsunami černé, do níž se oblékla velká část příchozích, vyzněl. Subtilní kabelka Yrnche, stejně jako tenisky, barevnou změť tiše doprovázejí, aniž by ji narušovaly, a sic outfit nemá ambice být prvoplánově líbivým, zaujme.

     

  • 7.

    Galerie

    Video: Fashion week v Paříži: Stéphane Rolland jaro/léto 2022

    Video
    Video se připravuje ...

    Fashion week v Paříži: Stéphane Rolland jaro/léto 2022 Profimedia

    Fotogalerie
    7 fotografií

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 6

Kateřina Bujnochova: Peštová je kočka i ve svém věku. Babišova ji nesahá po kotníky

(26. 04. 2022 13:17)

xxxx678: Daniela Peštová je krásná ženská, má vkus, pani Babišová, sorry jako..vypadá jako od kolotočů, ty vlasy napletené, děs.

(26. 04. 2022 11:10)

Alžběta Herenová: Dyt jsou to jen maškary

(26. 04. 2022 09:48)

cozumel: Aha, tak paní z E55!

(26. 04. 2022 08:36)

cozumel: Ještě hůř, jak blbě placená ***!

(26. 04. 2022 08:35)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy