Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Nejzvrhlejší vrah světa? David zabil dvě dívky a zneužil přes sto mrtvol

Autor: rix - 
9. února 2022
13:52

Jde o jednoho z nejzvrácenějších vrahů v historii země. Šílenec David Fuller (67) z Velké Británie má na svědomí nejen vraždu dvou sympatických dívek, ale jako pracovník v márnici také zneužil přes stovku mrtvol. Smutný výčet tím ale nekončí, policisté nově odhalili další hnusné činy zvrhlého nekrofila. Už za své předchozí řádění si naštěstí odsedí ve vězení zbytek života. 

Jak se podle nejnovějších informací ukázalo, šílený zvrhlík má toho na svědomí mnohem více, než se předpokládalo. Již za pár dní by měl být pedofil Fuller obviněn z nových trestných činů. „Vždycky se tak nějak očekávalo, že toho bude víc,“ uvedl zdroj obeznámený s jeho běsněním.

Jak detektivové potvrdili, po usilovné práci identifikovali jeho další nebohé oběti. „Doufáme, že jejich rodinám přineseme spravedlnost,“ uvedli podle britského deníku The Sun. S detaily ohledně nově zjištěných činů novináře zatím neobeznámili.  

Na kontě toho má Fuller už tak více než dost. Od roku 1987 zavraždil dvě sympatické dívky, a když už se zdálo, že více zla napáchat ani nejde, přišli detektivové na šokující zjištění. Vrah pracoval jako elektrikář v nemocniční márnici, kde zneužil přes stovku mrtvol. Věřil, že je nedotknutelný a byl přesvědčen, že ho spravedlnost nikdy nedožene. Až forenzní přezkumy DNA deset let po jeho řádní potvrdily, čeho se Fuller dopustil.

Jednou z dívek, kterou pedofil v nemocnici znásilnil, byla čtyřiadvacetiletá Azra Kemalová. Ta zemřela v roce 2020 po pádu z mostu. V márnici ji šílenec zneužil dohromady třikrát. Její rodina tak ani po tragické smrti své milované dcery neměla klid.

Když kriminalisté na základě testů DNA provedli razii v jeho domě, narazili na šokující materiál. Počítač měl plný záznamů svých šílených činů. Na jeho kazetách nechyběla ani dětská pornografie. Nahrávky svých zvrhlých hrátek měl detailně popsané. Na jedné z kazet stál titulek „zatím nejlepší“. Během soudního procesu se k řádění přiznal a dostal doživotní trest. 

Jak uvedl deník The Guardian, u soudu ho konfrontovala maminka jeho nejmladší oběti. „Znásilnil jsi moje dítě, pro mě je to znásilnění tím nejnepředstavitelnějším způsobem,“ vmetla mu do očí. „Ježí se mi z toho kůže, opravdu mi to láme srdce,“ dodala. 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání