Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Tělo Tomasze (†39) našly dívky během pikniku: Chyběly mu ruce!

Autor: DH - 
26. ledna 2022
18:57

Soud v britském Teesside začal během uplynulých dní projednávat brutální vraždu Poláka Tomasze Demblera (†39), který byl nalezen v mělkém hrobě v parku města Normanby. Muž neměl ruce a tělo jevilo známky bití. Z vraždy je podezřelých hned několik lidí.

Tělo devětatřicetiletého Poláka Tomasze Demblera bylo nalezeno 12. dubna loňského roku v parku Flatts Lane Country Park. Nález policii oznámily dvě dívky, které do lesa vyrazily na piknik. Tělo totiž údajně vyčnívalo ze země, takže nebylo těžké ho nalézt. To nejstrašnější však bylo, že mu chyběly ruce. O hrůzném případu informoval portál Metro.

Policie při vyšetřování zjistila, že tělo patří již zmiňovanému polskému rodákovi, který ve Velké Británii žil 20 let a v zemi se zapletl do užívání drog a alkoholu. Na jeho těle byly nalezeny četné stopy po bití, a také celá řada bodných a řezných ran.

Z vraždy bylo obviněno pět osob - Zbigniew Pawlowski (41), Rafal Chmielewski (37), Adam Czerwinski (45), Tomasz Reczycki (37) a Monika Solerska (37). Všichni ale vinu odmítají, případně ji házejí jeden na druhého. Proto také zatím není zcela jasné, kdo vraždil a kdo se podílel na ukrytí těla.

Hlavním podezřelým v případu je nicméně Pawlowski, který podle ostatních podezřelých Tomasze ubil k smrti. Ostatním, kteří žili v domě společně s oběma muži, pak zakázal volat sanitku. Společnými silami tělo údajně ukryli, když jeden po druhém z domu odcházeli a zkoumali možnosti, jak to udělat. Při tom je také zachytila bezpečnostní kamera. Ruce prý Tomaszovi usekli až po smrti, aby se jeho tělo vešlo do kufru.

offline ( 26. ledna 2022 20:01 )

Všichni migranti do zemí původu. Všichni Poláci do Polska.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání