Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Policisté pronásledovali naháče s mačetou: Zastavily ho až kulky

Autor: rix - 
15. ledna 2022
19:55

Bizarní zákrok zažili američtí policisté v Seattlu. Vyrazili k člověku, který se po ulici potuloval s mačetou, byl podezřelý z vloupání a na sobě měl pouze ručník. Po několika výstrahách ztratil trpělivost policejní pes, který na muže zaútočil a agresivního muže připravil o ručník. Z pachatele se rázem stal naháč. I tak dokázal psa pobodat a ještě zranit policistu. Zpacifikovali ho až díky střelné zbrani.

Jak uvedl deník New York Post, policisté problémového muže zaznamenali 5. ledna odpoledne. Muž ze sousedství hlásil detektivům probíhající vloupání. Polonahý výtečník byl poté na útěku. „Má mačetu,“ varoval policisty svědek. Strážci zákona se hned vydali šílence zadržet. 

To ještě netušili, k jakému dramatu se schyluje. Ačkoli výtržníka policisté varovali, aby neutíkal, ten byl jako smyslu zbavený. Oblečený pouze v ručníku nesouvisle vykřikoval a mával nad sebou mačetou. „Pusť to a lehni si na zem,“ apeloval na něj jeden z detektivů. 

Když už se zdálo, že se s mužem nedá dohodnout, policista na něj vypustil psa. Ten se na útočníka ihned vrhl, ale schytal u toho několik bodnutí nožem. Když k potyčce doběhl i policista, šílenec ho nožem také zranil. Pak už následovala střelba. Detektiv Tim Jones v tu chvíli již nahatého muže několika ranami uklidnil. 

Video  Policisté v americkém Seattlu zpacifikovali nahého muže s mačetou.  - Youtube: Seattle Police Department
Video se připravuje ...

 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání