Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

BMW versus sypač: Jedno vozidlo narazilo přímo do silničářů, druhé do plotu

Autor: jel - 
13. ledna 2022
12:27

Krajská správa a údržba silnic Středočeského kraje na sociální síti zveřejnila video ze dvou nehod, které natočila kamera sypače. V obou případech havarovala vozidla značky BMW. První vozidlo dostalo smyk při zbytečném předjíždění údržbového vozu, druhé pak narazilo přímo do něj.

„Stále dokola upozorňujeme řidiče, že předjíždět vozy zimní údržby není úplně dobrý nápad,“ napsala správa ve facebookovém příspěvku. „Řidič sypače nejede pomalu ze svého potěšení ani proto, aby řidiče naštval, jede pomalu proto, že silnice musí ošetřit, aby byly sjízdné,“ doplnili a připojili video.

Obě nehody byly natočeny během prosince. Řidič jednoho z aut zřejmě nechtěl jet pomalou jízdou za údržbovým vozidlem, a tak se na zasněžené vozovce pustil do předjíždění. Dostal ale smyk a naboural zadní částí svého BMW přímo do plotu.

Druhý řidič BMW pro změnu nezvládl před údržbovým vozem dobrzdit a narazil do něj. „Navíc je zde vidět, že těžký sypač skutečně nepřetlačí ani BMW. Milí řidiči, jezděte v blízkosti našich sypačů s velkou opatrností,“ uzavřela správa a údržba silnic svůj příspěvek.

Video  Sypač ve Středočeském kraji natočil hned dvě nehody BMW.  - Krajská správa a údržba silnic Středočeského kraje
Video se připravuje ...

Honza ( 13. ledna 2022 22:45 )

Vy jste neskutečnej odpad. A ten, co si spletl GOLF IV s BMW by měl taky přestat sypat jako ten sypač co stojí v protisměru. Takže přeji příště více zdaru. Teď se bohužel pro vás žádná senzace nekoná. 🖕

Jaroslava Rousová ( 13. ledna 2022 18:14 )

Je super že to sem píšete přesně tak ani nerozeznaji BMW X5 od blbiho Golfa Idio.. ti to ke výsměch

Lukáš Boháč ( 13. ledna 2022 17:12 )

Prosím vás vím, že jakékoliv nehody BMW jsou lukrativní články, ale první vozidlo VW Golf nepřipomíná BMW ani vzdáleně

Petr Gross ( 13. ledna 2022 17:09 )

Dva vozy BMW??!!
I idiot pozná rozdíl mezi VW a BMW.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání