Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sedm zraněných po ranní nehodě na Příbramsku: Čelní srážka zaměstnala záchranáře i hasiče

Autor: ČTK - 
12. ledna 2022
08:21

Při nehodě dvou aut u obce Obory na Příbramsku se ve středu ráno zranilo sedm lidí. Po čelní srážce zůstal jeden řidič zaklíněný ve voze. Některá zranění jsou lehká, některá středně těžká. Silnice první třídy číslo 18 byla po dobu vyšetřování nehody uzavřená. Příčinu nehody vyšetřují policisté, sdělily mluvčí středočeských hasičů Tereza Fliegerová a mluvčí středočeské záchranky Petra Homolová.

Vozy havarovaly po šesté hodině ranní. Na místo zamířily všechny záchranné složky. V jednom z vozidel cestovali čtyři lidé a ve druhém tři. „Všichni byli předáni zdravotnické záchranné službě k dalšímu ošetření,“ informovala Fliegerová. Jednomu člověku hasiči pomohli dostat se ven z nabouraného auta.

Podle Homolové tři lidi přepravili záchranáři do benešovské nemocnice, dva do příbramské a dva do pražské nemocnice Motol. Většinou šlo o poranění rukou a nohou, v jednom případě o úraz hrudníku.

Hasiči vozidla zajistili proti vzniku požáru a zasypali uniklé provozní kapaliny. „Během vyšetřování dopravní nehody policií se na místo dostavil řidič nákladního automobilu, který uvedl, že je také účastníkem nehody a má poškozený návěs,“ doplnila mluvčí hasičů.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání