Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Navigace navedla kamioňáka na úzkou silnici v horách: Při couvání zůstal viset čumákem ze srázu!

Autor: rc - 
8. ledna 2022
07:10

Do svízelné situace se dostal čínský řidič náklaďáku Wu. Navigace ho navedla na úzkou horskou silnici. Kamion byl na tak úzkou vozovku příliš široký a poté, co se Wu  pokusil vycouvat, proboural svodidla a čumák mu zůstal viset ze srázu hlubokého víc jak 100 metrů.

Navigace dokážou řidiči pomoci dostat se co nejrychleji do cíle, ovšem občas mu umí i pěkně zavařit. Radami navigace se řídil i řidič kamionu Wu ve městě Čchang-č´ ležícím v čínské provincii Šan-si. Spoléhal na to, že se díky GPS dostane rychle na dané místo, ovšem jeho navigace mu poradila, aby si cestu zkrátil přes horskou silnici. Vozovka tam byla příliš úzká a náklaďák po ní nemohl projet. Zoufalý řidič se proto rozhodl, že vycouvá a vydá se po jiné trase.

„Posledních pár dní sněžilo a kamion při zatáčení sjel ze silnice, zasekl se a úplně blokuje provoz,“ řekl podle deníku Daily Mirror Wu. Při snaze dostat se z dramatické situace, však prorazil svodidla a předek kamionu zůstal viset ze srázu hlubokého víc jak 100 metrů. Fotografie, které vznikly na místě, berou dech. Zachycují, jak obrovské vozidlo sotva drží na silnici!

VIDEO: Riskantní jízda řidiče kamionu na Plzeňsku.

Video  Riskantní jízda řidiče kamionu na Plzeňsku.  - PČR
Video se připravuje ...

pfoto1 ( 8. ledna 2022 08:58 )

A ti všichni by mohli rodit děti, podle článku na Blesku, kde omylem zapomněli otevřít diskusi
http­s://ww­w.bl­esk.cz­/cla­nek/zp­ravy-pribe­hy/700­609/tr­ansgen­der-muz-28-otehotnel-po-nezavaznem-rande-porodil-dcer­ku.ht­ml?ut­m_cam­paig­n=ab­test18­3_vzhl­ed_vyh­_pole_­na_tel­_var­C&ut­m_me­dium=z-boxi­ku&ut­m_sou­rce=ww­w.sez­nam.cz

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání