Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Natálii (†26) našli utopenou se závažím na noze: Pravda o její smrti!

Autor: jel - 
15. listopadu 2021
05:00

Dlouhé tři týdny pátrala policie po pohřešované milovnici koní Natálii. Její tělo nakonec samo vyplavalo na hladinu vodní přehrady Domaša v Prešovském kraji. Dívka měla k noze provazem přivázané závaží. Vše naznačovalo, že jde o sebevraždu. Příbuzní tomu ale nevěřili, prý měla strach z neznámého muže. Případem se zabývali kriminalisté, ti však po několika měsících vyšetřování ukončili.

Mladá Natálie studovala sportovní fakultu, milovala koně a potápění. Naposledy byla viděna 4. srpna, jak vesluje na nafukovacím člunu doprostřed nádrže. Člun se však později našel prázdný, zůstal v něm jenom obal na mobilní telefon a cigarety.

Rozjela se pátrací akce, do níž se zapojili hasiči, policisté i dobrovolníci. Po pěkné blondýnce však pátrali marně. Po třech týdnech její tělo samo vyplavalo na vodní hladinu. Cestujícím z výletní lodi Bohemia, kteří na mrtvou dívku narazili, se naskytl strašný pohled. Natálie byla oblečená v kraťasech a růžové mikině a k noze měla černým provazem přivázaný kyblík se sádrou.

Podle serveru Plus Jeden Deň však příbuzní odmítali věřit tomu, že by Natálie spáchala sebevraždu. Údajně měla strach z neznámého muže, s nímž se seznámila cestou do práce. Ten ji měl obtěžovat. „Moc se ho bála. Svěřila se nám, že ji začal pronásledovat a že z něj má divný pocit,“ uvedli příbuzní.

Na internetu se však objevilo tvrzení, že dívka brala tvrdé drogy a o sebevraždě utopením již mluvila delší dobu. Případem se zabývali kriminalisté, ještě nedávno to vypadalo, že případ není jednoznačný. Mluvčí policie Jana Ligdayová však v pátek Plusce sdělila, že je vyšetřování pomalu u konce. „V uvedeném případě bylo trestní stíhání zastaveno, protože tento skutek není trestným činem,“ sdělila mluvčí.

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince bezpečí 116 111 nebo v Centru krizové intervence 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop.

Video  Hasiči při pátrání po chlapci procházeli i splav v brněnském Jundrově.  - Hynek Zdeněk
Video se připravuje ...

fido2 ( 15. listopadu 2021 12:30 )

Vše co se pašuje ještě nemusíme brát. Nebo jí to ta druhá blondýnka nutila? Svinstvo jsou i cigarety...

fido2 ( 15. listopadu 2021 12:25 )

Sportovkyně a kouřila...no celé je to divné.

bullshit ( 15. listopadu 2021 12:12 )

Tady je vidět co jsou drogy za svinstvo a v blesku se stále vyzdvihuje ta krásná, spanilá blondýnka co toto svinstvo v obřím množství pašovala.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání