Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Žena (34) se důmyslně zachránila ze spárů násilníka: S okolím tajně komunikovala psaníčky!

Autor: rix - 
14. listopadu 2021
05:31

Nebohou ženu u ní doma v australském Bonnyriggu držel jako rukojmí muž (35) s pistolí v ruce. Odvážná Australanka házela papírky se vzkazy z okna, aby si hrozby všimli kolemjdoucí! Rafinovaný plán jí vyšel, podezřelého násilníka policisté zadrželi. Šílence obvinili z jedenácti trestných činů.

S důmyslným plánem přišla žena, kterou v bytě držel ozbrojený muž. Poplach u kolemjdoucích vyvolala tím způsobem, že z okna vyhazovala psaní, v nichž popisovala své trable.

Na záběrech z průmyslových kamer jsou vidět dva duchapřítomní lidé, kteří se ženou posunky komunikují. Poté už k bytu nakráčí po zuby ozbrojení policisté. Třiačtyřicetileté ženě se mezitím podařilo z bytu utéct. Naštěstí utrpěla jen lehká zranění.

Kriminalisté podle deníku Mirror uvedli, že uvnitř v bytě byly nalezeny chemikálie a zařízení na výrobu pervitinu, zatímco policejní pes poblíž našel nabitou střelnou zbraň.

V domě se nacházely tři osoby. Nebezpečný muž a dvě ženy. Všechny tři osoby nalezené uvnitř policisté převezli na policejní stanici ve Fairfieldu, kde kriminalisté muže obvinili z jedenácti trestných činů. Obě ženy byly neprodleně propuštěny. Také je ale čeká vyšetřování, i když zůstaly na svobodě.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání