Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Záhadná smrt ženy (†29): Po pěti dnech ji našli mrtvou ve vězeňském voze!

Christina Nance byla nalezena mrtvá ve vězeňském voze.
Christina Nance byla nalezena mrtvá ve vězeňském voze.  (Autor: GoFundMe)
Autor: rc - 
21. října 2021
13:26

Záhadami je opředené zmizení Christiny Nancové. Devětadvacetiletá žena byla pohřešovaná několik dní. Její tělo bylo posléze nalezeno v opuštěném vězeňském voze! Její smrt vyvolává řadu otázek.

Rodina Christiny Nancové se 2. října obrátila na policii s tím, že pohřešují svou dceru. Devětadvacetiletá žena se rodině neozývala a nikdo o ní neměl žádné zprávy. Zlom ve vyšetřování nastal, když si policista všiml na policejním parkovišti ve městě Huntsville bot vedle policejní dodávky. „Přišel k ní a našel tělo Nancové uvnitř. Okénka u dodávky byla otevřená,“ uvedl na tiskové konferenci podle serveru New York Post policejní důstojník DeWayne McCarver.

Strážci zákona podle videozáznamů z 25. září zjistili, že žena se potloukala po parkovišti a následně vlezla do dodávky. Zároveň vyšetřovatelé dodali, že nic nenasvědčuje tomu, že by šlo o násilný zločin. „Oficiální příčinu smrti stanoví soudní lékař,“ dodali policisté s tím, že čekají rovněž na výsledky toxikologie.

Rodina však s vyšetřováním policistů není spokojená. „Video nenasvědčuje tomu, že to byla naše sestra Christina Nanceová,“ uvedla sestra ženy Whitney. Podle McCarvera musí být dodávka podle protokolu zamčená. „Je to otázka odpovědnosti z naší strany. To se nemělo stát,“ uvedl. Není ani jasné, jak se mohla Christina pohybovat po parkovišti, aniž by si jí nikdo nevšiml. 

VIDEO: Státní zástupce Michal Król k případu Lubomíra G. (40), který zardousil milenku Lucii (43) při sexu v autě.

Video  Státní zástupce Michal Król k případu Lubomíra G. (40), který zardousil milenku Lucii (43) při sexu v autě.  - Michala Charbulák
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání