Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kolumbijská policie podezřívá přítele Aničky (†25): Na vyřešení případu byl vyčleněn speciální tým!

Autor: ran - 
1. října 2021
05:00

Přítel Češky Anny T. (†25), jež byla zavražděna v Kolumbii, Brit Joshua T. K. (25), je sice pro kolumbijskou policii ve smutném případu hlavním svědkem, zároveň ale vystupuje také jako jeden z možných podezřelých. S policií nicméně spolupracuje a úřady od něj získaly důležité informace, které, jak doufají, přispějí k dopadení vraha.

Policie v kolumbijském Medellínu složila speciální tým, který podle úřadů dělá vše pro to, aby byl brzy dopaden ten, kdo v malebném městečku Jardín jižně od Medellínu nejméně dvakrát zmáčkl spoušť a v noci na sobotu zastřelil Češku Aničku T. (†25), uvedl server RadMas.com. V nešťastném případu už vyšetřovatelé vyslechli deset lidí, sdělil policejní šéf v Antioquii Daniel Mazo.

Dívka, která před rokem dokončila studium medicíny, plánovala v Kolumbii zůstat přes zimu. To se jí už bohužel nepodaří. Přišla o život v oblasti nechvalně proslulé kvůli problémům s kriminalitou, a to údajně poté, co se pohádala s přítelem a vydala se nocí sama bez doprovodu, jen s baterkou.

Úřady v regionu Antioquia a jeho hlavním městě Medellín mají plné ruce práce, aby si na mezinárodní scéně pokud možno neutrhly ostudu, proto na případ zavražděné české turistky Anny kladou neobvyklý důraz. Už proto, že za poslední dny v oblasti přišli násilně o život další tři turisté. S informací o počtu mrtvých turistů za posledních 14 dní přišel medellínský prokurátor William Yeffer.

Role přítele Joshuy

Britský přítel Aničky byl podle Infobae.com identifikován jako Joshua T. K. (25) a v současné době spolupracuje s kolumbijskou policií, měl jim k případu sdělit zásadní informace. O jaké informace se přesně jedná, ale policie neupřesnila.

Joshua v případu zároveň vystupuje jako jeden z možných podezřelých, uvedl ElEspectador.com. Je tedy pravděpodobné, že zůstane pod dohledem a kontrolou policie, dokud nebude v případu o něco jasněji.

Video  Exkriminalista Doucha prozradil, jak se provádí výslechy podezřelých.  - Jiří Marek
Video se připravuje ...

mim33 ( 1. října 2021 23:55 )

K čemu speciální tým, na vyřešení tohoto případu by stačil Dr. Watson.

Pollo ( 1. října 2021 15:15 )

1. Titulek je zavádějící, a to i na bulvár
2. Diskutéři se většinou zmohli podle obsahu komentů jen na ten titulek

vinnetouvi ( 1. října 2021 12:01 )

Všude jinde píšou Anna Tintěrová a Joshua Truck Knox. Krom toho na FB není žádná blondýna. Vystudovala 1 rok nějakou rychlokvaškovou nástavbu zdravotní v 25!! letech... zvláštní. Dělala i "modelku" - taková dívčina volnějších mravů. Ten její čmoud ji tutově odpráskl, copak může nějaká podřadná ženská se vzepřít slimákovi? Nám zase nic neukážou, jako podobně žijící holce z těch Prachatic, tam je embargo i na toho dobytka rozčtvrťovače.

latecia ( 1. října 2021 11:52 )

Pokud to byl Brit tak ma beztrestnost, Anglie si Brity chrani, i vrahy, otoci to tak, ze naka ceska z vychodu ho vyprovokovala k utoku a odejde domu s podminkou.
Tak jak to bylo v pripade Zdenka Makaly, umlaceneho k smrti retezen na kolo, brit vyuceny malir pokoju sel za par tydnu domu zatimco pozustali se leta domahali justice. I Zaoralek se angazoval a nic nepomohlo. A beda kdyz jim skrivi vlasek v cechach kdyz se chovaji jak ***.

fido2 ( 1. října 2021 10:19 )

Mladé děvče, cigáro v puse...zdravotní sestra nebo lékařka? hmmm

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání