Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Dívka (†16) zemřela nečekaně během rodinné dovolené: Kamarád si myslel, že je jen opilá!

Autor: jel - 
27. září 2021
11:58

Britská studentka Apryl Scorerová, které bylo pouhých šestnáct let, zemřela minulý rok během rodinné dovolené ve Francii. Kamarád si myslel, že je pouze opilá, ale pitva odhalila, že zemřela na nediagnostikovanou srdeční chorobu. Zdrcená rodina pak musela také podstoupit testy. 

Mladá Apryl měla ještě celý život před sebou. Podle rodiny měla velké nadání pro divadlo, hudbu i sport, nebyla na tom špatně ani ve škole, chtěla se stát poradkyní a pomáhat lidem s psychickými problémy. 

„Byla mnohem víc než to, byla laskavá, neustále zpívala a nikdy nepřestala mluvit, dokonce napodobovala tátův přízvuk. Apryl skoro nikdy o nikom neřekla křivé slovo,“ uvedla podle Daily Mailu dívčina maminka Nikky.

Podle ředitele školy, do níž chodila, byla Apryl temperamentní dívka. Pomáhala mladším studentům na tanečních akcích a pracovala se seniory na vánoční besídce důchodců.

Minulý rok v létě byla Apryl na dovolené s rodinou v kempu ve Francii. Protože tam jezdili každý rok, měla tam mnoho zahraničních přátel. V den, kdy zemřela, se koupala v bazénu, účastnila se i na rodinného grilování a pak si dala nějaký drink s babičkou při sledování fotbalového zápasu. 

Její kamarád se domníval, že je jenom opilá, ale o hodinu později už mladou studentku nebylo možné oživit. Koroner konstatoval, že zemřela na nediagnostikovanou srdeční chorobu a varoval členy rodiny, aby se nechali prohlídnout. Nemoc totiž může být dědičná. Alkohol ve smrti děvčete nehrál žádnou roli.

„V toxikologické zprávě nic nenasvědčovalo tomu, že by hladina alkoholu v krvi byla vysoká. Nemyslím, že by alkohol měl na její smrti nějaký podíl. Šlo o nešťastnou shodu okolností,“ řekl serveru asistent koronera pan Graham.

 

 

bullshit ( 1. října 2021 13:18 )

...a byla "krásná"...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání