Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Tibor jel s autem 17 kilometrů v protisměru a způsobil nehodu: Chtěl prý do Trenčína na bleší trh

Autor: jel - 
17. září 2021
20:59

Kuriózní situace se stala minulý víkend na rychlostní silnici R1 nedaleko slovenského města Nitra. Pětašedesátiletý řidič Tibor vyrazil do Trenčína na bleší trh, na rychlostní silnici však najel do protisměru. Dlouhých 17 kilometrů si vůbec nevšiml, že je něco špatně, desítky řidičů se mu musely vyhnout a jeden kvůli tomu dokonce naboural.

„Blikali na mě, ale já myslel, že nemám zapnutá světla,“ popsal pro TV JOJ zmatený Tibor. Tomu nedošlo, že jede v protisměru, a když si to konečně uvědomil, stejně se to rozhodl neřešit. „No tak mohl jsem se otočit, ale chtěl jsem jet do Trenčína. Nehodu jsem nezpůsobil,“ dodal.

To s nehodou však není zcela pravda, jeden z řidičů se mu vyhýbal, dostal smyk a narazil do svodidel. Pan Tibor ujel v protisměru neuvěřitelných 17 kilometrů. Když si ho všimla správa silnic a dálnic na jedné z kamer, ihned za ním poslala policii.

Řidič však pokračoval v jízdě i poté, co za ním jeli policisté. Na jejich výzvy totiž nejprve také nereagoval. Policisté z dálničního oddělení Tiborovi podle mluvčí Viktóriae Borlokové odebrali řidičský průkaz.

Video  Řidič Tibor (65) vyrazil do Trenčína na bleší trh: Ujel 17 kilometrů v protisměru a způsobil nehodu.  - Reprofoto TV JOJ
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání