Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Krásná pečovatelka (†20) zemřela se svým přítelem (†24) při autonehodě: Zdrcené rodiny truchlí nad jejich ztrátou

Autor: rc - 
10. září 2021
17:58

Tragicky zemřel mladý pár Ryan Duffy (†24) a jeho přítelkyně Ellie Marsdenová (†20), kteří havarovali na silnici v anglickém hrabství Cumbria. Dvojice cestovala ve své dodávce v neděli v brzkých ranních hodinách, když jejich vozidlo z doposud neznámých příčin havarovalo. Ellie pracovala jako pečovatelka v domově pro seniory. Blízcí jsou jejich náhlou smrtí zdrceni.

V neděli ráno nasedla  Ellie Marsdenová se svým přítelem Ryanem Duffym do dodávky. Do cíle už ale nedojeli. Vozidlo zatím z nezjištěných příčin havarovalo mezi vesnicí King Meaburn a Drybeck v anglickém hrabství Cumbria. Při nehodě oba dva zemřeli. O smrti dvou mladých lidí informovala policie na facebooku.

„Ryan žil pro svou rodinu a přátele a byl oddaný své přítelkyni Ellie. Měl velké srdce,“ uvedla jeho zdrcená máma s tím, že miloval rybaření a ničeho se jen tak nezalekl. Ellie pracovala jako pečovatelka v domě pro seniory a podle svých blízkých měla skvělý smysl pro humor. Byla prý rovněž výbornou studentkou.

„Nevybavuji si jedno špatné slovo, které bych o ní slyšela. Nikdy se nedostala do problémů a nikdy je nikomu nezpůsobila. Od chvíle, kdy odešla ze školy, pracovala jako pečovatelka. Ellie tuto práci strašně milovala, milovala své kolegy jako rodinu, a co je důležitější, milovala všechny klienty. Byla laskavá, milující, starostlivá a chtěla ze světa udělat lepší místo,“ dodala rodina s tím, že je vděčná, že v Ryanovi našla svou lásku.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání