Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tragická nehoda na Trutnovsku: Řidič (†35) přejel do protisměru a srazil se s traktorem

(Ilustrační foto)
(Ilustrační foto)  (Autor: Archiv Blesku)
Autor: ČTK - 
14. srpna 2021
18:03

Při dopravní nehodě v Bílé Třemešné na Trutnovsku v sobotu odpoledne zemřel řidič osobního vozidla. Pětatřicetiletý muž plynule přejel do protisměru, kde se střetl s protijedoucím traktorem s naloženým přívěsem, sdělila mluvčí krajské policie v Hradci Králové Šárka Pižlová. Nehoda se stala ve 13:30 na silnici druhé třídy číslo 325. Silnice byla v místě nehody do 16:30 uzavřena.

„Řidič osobního vozidla na místě nehody zemřel a byla u něho nařízena soudní pitva. Provedená dechová zkouška s řidičem traktoru vyloučila požití alkoholu před jízdou,“ uvedla mluvčí.

Vlivem nárazu traktor sjel z komunikace do přilehlé zahrady, kde se část nákladu vysypala. Traktor vezl obilí. Řidiči traktoru se nic nestalo.

V Královéhradeckém kraji jde za poslední dva dny o druhou tragickou nehodu. V pátek v 18:30 se na hlavní silnici mezi obcemi Jičíněves a Staré Místo na Jičínsku střetl motocykl s traktorem s přívěsem, který na silnici vyjížděl z vedlejší pozemní komunikace. Třicetiletý řidič motocyklu i jeho dvacetiletá spolujezdkyně na místě zemřeli. Příčiny a okolnosti obou dopravních nehod policisté vyšetřují.

VIDEO: Jak se chovat na místě dopravní nehody

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání