Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Otčím po hádce unesl syna (†3) své přítelkyně a vyboural se: Smrti syna přihlížela jeho máma!

Malý James Oizan-Chapon zemřel při nehodě poté, co jeho otčím, který ho unesl, narazil do stromu.
Malý James Oizan-Chapon zemřel při nehodě poté, co jeho otčím, který ho unesl, narazil do stromu.  (Autor: GoFundMe)
Autor: rc - 
27. července 2021
19:30

Tragické smrti svého syna přihlížela Yasmin Cidová z americké Floridy. Žena se pohádala se svým partnerem Ryanem Yatesem (25), který po roztržce údajně popadl jejího tříletého syna Jamese Oizan-Chapona a odjel s ním v autě. Při zběsilé jízdě ale ztratil kontrolu nad vozem a narazil do stromu. Auto pak zachvátily plameny.

Ve čtvrtek v půl čtvrté odpoledne se mezi partnery Yasmin Cidovou a Ryanem Yatesem strhla hádka. Po hádce se Ryan rozhodl, že odjede od své přítelkyně pryč. Vzal však prý s sebou jejího syna Jamese. Tříletého chlapce posadil do vozu a ujel. Zoufala máma se je snažila dohonit, ale marně. 

Podle informací People Ryan ztratil nad vozem kontrolu, vyletěl ze silnice a narazil přímo do stromu. Auto pak začalo hořet. Malý chlapec ani jeho otčím nepřežil. „Hned po nárazu jsem zaslechla dva dunivé zvuky a pak žena plakala pro své dítě. Křičela: „Moje dítě! Moje dítě! Vlastně jsem začala plakat, když jsem to slyšela, protože jsem se cítila opravdu bezmocná,“ uvedla svědkyně Elizabeth Velasco. „Byl zábavný, byl nebojácný. Na všechno se hned vrhl,“ uvedla nešťastná teta Tiffany Velasquezová.

„Je to tak nešťastné a on si to nezasloužil. Zasloužil si příležitost žít plný a krásný život. Je to velmi těžké. Velmi těžké,“ dodala teta. Rodina založila veřejnou sbírku na GoFundMe, aby měla peníze na pohřeb malého chlapce. „Žádáme v této obtížné době o finanční a emocionální podporu, abychom mohli uctít jeho krátký život,“ uvádí na stránce rodina.

VIDEO: Jak se chovat na místě dopravní nehody

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání