Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Holčička (†4) zemřela při tragické autonehodě: Její smrti přihlížel bráška (5)

Jayda Sanchezová (†4) zemřela při dopravní nehodě.
Jayda Sanchezová (†4) zemřela při dopravní nehodě.  (Autor: GoFundMe)
Autor: rc - 
14. července 2021
10:15

Tragicky skončila srážka dvou vozidel. Jayda Sanchezová (†4) z Los Angeles seděla se svým bráškou (5) v picku-pu, který řídil jejich otec, když došlo k havárii. Malá holčička nehodu nepřežila. Řidič druhého vozu z místa ujel a rodina nabízí 50 tisíc amerických dolarů (víc jak 1 milion Kč) za informace vedoucí k jeho dopadení!

Tragédie se stala minulý týden v pátek v kalifornském Los Angeles. Jayda Sanchezová, která oslavila teprve čtvrté narozeniny, zemřela při autonehodě. Seděla vedle svého bratříčka Robbieho v pick-upu, který řídil její otec Robert Sanchez. Jejich auto se srazilo s jiným vozem u Harbor City. Podle informací zpravodajského webu New York Post se snažili vyhnout řidiči, který se neoprávněně otáčel na silnici.

Auto rodiny se převrátilo a narazilo do osvětlení. Řidič druhého vozu z místa uprchl. Robbie tak přihlížel smrti své malé sestry. Při nehodě byl těžce zraněn a on i jeho otec byli převezeni do nemocnice. „Robbie musel smutně strávit své páté narozeniny v nemocnici, ale ze všech si vykouzlil úsměv na tváři,“ stojí na stránce GoFundMe, kterou založila teta dětí na podporu zdrcené rodiny. Ve sbírce bylo vybráno doposud víc jak 41 tisíc amerických dolarů (887 tisíc Kč).

Rodina nabízí tučnou odměnu tomu, kdo jim podá jakékoliv informace, které by vedli k dopadení řidiče. Nabízí až 50 tisíc amerických dolarů (víc jak 1 milion Kč).

VIDEO: Jak se chovat na místě dopravní nehody

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání