Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Prchající zločinec si odřízl penis a mrštil jím po policistech: Prý mu to poradily hlasy v rádiu

Tyson Gilbert prchal před policií ve svém autě. Rozhodl se k bizarnímu činu. Za jízdy si uřízl penis a vyhodil ho uprostřed honičky z okna.
Tyson Gilbert prchal před policií ve svém autě. Rozhodl se k bizarnímu činu. Za jízdy si uřízl penis a vyhodil ho uprostřed honičky z okna.  (Autor: Policie/Profimedia)
Autor: rix - 
4. září 2021
21:40

Tyson Gilbert prchal před policií ve svém autě. Rozhodl se k bizarnímu činu. Za jízdy si uřízl penis a vyhodil ho uprostřed honičky z okna. Hlasy v rádiu mu prý tvrdily, že má zachránit svět. Jakou roli v záchraně lidstva hrál penis, detektivové nezjistili.

Nahý a od krve prchal před policií Tyson Gilbert, když si uřízl svou chloubu a mrštil s ní z auta. „Odmítal zastavit, na Old Liberty Road na chvíli zastavil, otevřel dveře, ale pak zase rychle nastoupil a ujížděl dál,“ popsal zkušenost s naháčem pro deník Metro policista Bobby Johnson. 

Ke slovu tak museli přistoupit zastavovací pásy. „Dostal to do předních pneumatik, ujížděl nám jen po ráfcích, než jsme ho zablokovali,“ vysvětlil. Policisté muže umístili do vazby a musel urychleně putovat do nemocnice. Policie uvedla, že muž měl v autě slyšet hlasy, které mu říkaly, aby zachránil svět. Jak s tím souvisí uřízlý penis, není jasné. 

Není ani jasné, jestli Gilbert přišel o svůj penis nadobro nebo mu ho v nemocnici přišili zpět. Pachatel má ve svém rejstříku už množství záznamů. Vyžíval se především v krádežích aut. O to se pokusil i v tomto případě. 

diskutujici ( 5. září 2021 17:00 )

Nevíte náhodou, jakou to poslouchal stanici?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání