Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Skandál na Slovensku! Rytmus a Atilla Végh se ve vězení fotili s nejhorším sériovým vrahem

Autor: rix - 
1. září 2021
11:34

Fotka se známým hercem nebo s odsouzeným vrahem? Jako by to bylo jedno. Alespoň některým. Slovenský rapper Rytmus a bojovník MMA Atilla Végh pobouřili mnoho lidí, když vyšlo najevo, že se v leopoldovské věznici vyfotili s doživotně odsouzeným čtrnáctinásobným vrahem Mikulášem Černákem. Oba se navíc na snímku usmívají, jako kdyby snad mezi nimi nestál nejhorší sériový vrah slovenské historie. Otázkou je, jak se vůbec k vrahovi a ostatním odsouzencům do vězení dostali...

Jak uvedl server topky.sk, facebooková stránka jednoho z nejhorších slovenských vrahů Mikuláše Černáka se pochlubila fotografií, která rozvířila vášnivé diskuse. Společně se zločincem se na fotografii culí slovenský rapper Rytmus a MMA zápasník Attila Végh. „Bojovník MMA Attila a rapper Rytmus si zapózovali s nejtěžšími zločinci v leopoldovské věznici,“ píše v popisku fotografie. Na snímku se nachází ještě další odsouzenci a doprovod celebrit.

Jak populární zpěvák, tak známý fighter se na fotce usmívají, což mnoho lidí na sociálních sítích pobouřilo. Végh ještě přilil palivo do ohně, když veřejně prohlásil, že má mezi odsouzenými vrahy spoustu fanoušků. Mimo otázky, proč se známé osobnosti fotí s odsouzenými vrahy, ještě uživatele sociálních sítí zaujalo, jak se vůbec Rytmus s Véghem a ostatnímu do věznice s plnou ostrahou dostali. Další neznámá je, jak se do vězení dostalo zařízení schopné pořizovat obrazový materiál.

Šéf slovenského podsvětí Mikuláš Černák se na konci roku 2019 před banskobystrickým soudem přiznal k 16 trestným činům, z toho ke 14 vraždám! Černák se tak stal počtem obětí nejhorším sériovým vrahem Slovenska. Doposud byl považován za největšího sériového vraha Ondrej Rigo, který má na svědomí minimálně devět obětí.

Mikuláš Černák si odpykává doživotní trest s možností podmínečného propuštění.

 

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání