Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Tereza padla do oka právnickému esu: Z pákistánské basy ji chce dostat zadarmo!

Autor: shp - 
23. srpna 2021
05:07

Že by se na Terezu H. (25), která si odpykává necelých devět let v pákistánském vězení, konečně usmálo štěstí? Češku se totiž chystá hájit uznávané právnické eso Asghar Dogar. Právě on je její největší nadějí na vysvobození z žalářního pekla. A co je na tom nejlepší, před soudem se ji chystá zastávat zcela zdarma. Atraktivní Češka ho totiž okouzlila.

Tereza H. byla na letišti v Láhauru polapena celníky v lednu 2018. V ukrytém dnu kufru měla schováno téměř devět kilogramů. V březnu následujícího roku byla pak za pašování drog odsouzena na 8 let a 8 měsíců. „Co jsem udělala?,“ vzlykala tehdy ještě blonďatá kráska, o které se spekulovalo, že se dříve živila prostitucí.

Dojde konečně na odvolání?

I když jí byl několikrát trest o pár měsíců zkrácen, Tereza vždy doufala, že se dočká odvolání, při němž by mohla být svého údělu úplně zproštěna. Zatím se tak nestalo. Pákistánský soud odložil stání už několikrát. Snad už to konečně vyjde 24. září. Tereza spoléhá na nejsilnější kartu, kterou má. Tou je právnické eso Asghar Dogar.

Kvůli tomu, že ji bude zastupovat, se Češka rozhodla, že dá svým ostatním advokátům vale. Naveed Basira a Saiful Muluk tak přišli o potenciálně lukrativní případ. Tereza se totiž stala v Pákistánu nefalšovanou celebritou. A co je pro ni nejlepší, Dogar ji bude zastupovat zcela zadarmo! Moc dobře si je vědomý, jak je případ sledovaný.

Právnické eso zdarma

Tereze si za zastupování nic neúčtuji. Tereze vyznávám srdečné sympatie. Jinak bych si účtoval milion pákistánských rupií (asi 130 tisíc korun) za to, že předstoupím před Nejvyšší soud. Tereza byla neprávem odsouzena. U Nejvyššího soudu prokážu její nevinu,“ řekl Dogar zdroji Blesk.cz z Pákistánu. Snad to nejsou planá slova...

Pohybovenadany ( 23. srpna 2021 13:38 )

Správně...jak se naše “smetánka” ožirá a váli po schodech ve Varech. Ukázat Hollywoodu jak se má oslavovat

Pohybovenadany ( 23. srpna 2021 11:33 )

Socha bude co nevidět !

y1xcvbnm ( 23. srpna 2021 09:51 )

třeba nějakému jinému zadrženému s drogami a že jich jistě je , když už Blesk potřebuje se angažovat , tak ať seznámi veřejnost s dalšími drogovými dealery.

Tara-Tara ( 23. srpna 2021 09:49 )

nééé...teď se přece omílají modré šaty Čvančarové....o tom, kdo se poblinkal na veřejnosti, nebo se koupal v Teplé se jistě dozvíme ještě

Tara-Tara ( 23. srpna 2021 09:47 )

je zajímavé, že o pašeračku se rve jedno pakistánské právnické eso za druhým a výsledek ? jaksi nula nula nic

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání