Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Rodinný pes pokousal spící miminko: Malá Mia (†3 měs.) pak v nemocnici zemřela!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: archiv Blesku)
Autor: DH - 
9. června 2021
16:12

Tříměsíční holčičku nedaleko britského města Cork v noci napadl a roztrhal pes. Zvíře mělo vejít do pokoje, kde miminko spalo, a zaútočit na něj. Dívenka byla následně převezena do nemocnice, kde svým zraněním bohužel podlehla.  

Rychlá záchranná služba vyrazila do domu ve vesnici Clashmore na předměstí města Cork přibližně ve 2 hodiny ráno. Na místě nalezli malou holčičku, která utrpěla velmi vážná zranění poté, co ji patrně napadl rodinný pes. O pár hodin později ji v nemocnici prohlásili za mrtvou, napsal Mirror.

Malá Mia se před třemi měsíci narodila rodičům Rhysovi O`Connelovi a Elle Woodové, kteří se společně zasnoubili minulý silvestr. Mladou rodinu tak zastihla neuvěřitelná tragédie, kterou město ještě nezažilo. Většina obyvatel v sousedství je v šoku. Příčinu smrti malé holčičky teď musí prověřit nařízená soudní pitva.   

V tuto chvíli není jasné, proč zvíře v noci přišlo ke spícímu miminku a napadlo ho, nicméně policie stále případ vyšetřuje. Podle místních se jednalo o šťastnou mladou rodinu, která se do oblasti přistěhovala nedávno. Informace o tom, jaké psí plemeno rodina vlastnila, nebyly zveřejněny.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání