Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jasnovidec o zmizení Maddie: Je mrtvá! Tělo najdete v Portugalsku, tvrdil policii

Autor: rc - 
7. června 2021
05:00

Novou stopu v případu zmizení Maddie McCannové prověřuje německá policie. Kriminalisté mají prověřovat informaci, kterou jim poskytl jasnovidec Michael Schneider, který již několikrát spolupracoval s vyšetřovateli. Jasnovidec uvedl, že holčička, která zmizela v roce 2007 v portugalském letovisku Praia da Luz, je pohřbena několik kilometrů od místa zmizení.

Před několika týdny kontaktoval německou policii jasnovidec Michael Schneider s tím, že tuší, kde se nachází zmizelá Madeleine McCannová. „Je bohužel mrtvá a pohřbena v Portugalsku severovýchodně od Lagosu,“ měl podle informací britského deníku Daily Mirror napsat Schneider policii. Podle jeho slov mu vyšetřovatelé napsali zpět. „Vaše informace budou začleněny do naší práce,“ mělo stát v emailu od policie.

Prokurátor Hans Christian Wolters uvedl, že policisté spolupracují s jasnovidci často a právě Schneider měl vyšetřovatelům pomáhat při vyšetřování několika případů. V Německu pomáhal řešit případ pohřešované ženy, která byla nalezena oběšená na stromě a to 36 hodin poté, co jim Schneider řekl, kde ji mají hledat. Nápomocný byl i strážcům zákona v Itálii, kde s nimi spolupracoval na případu zavražděného páru Petera Neumaira (†63) a Laury Perselliové (†68), kteří zmizeli z domova v Bolzanu. Schneider pomáhal nalézt jejich těla.

„Jsem rád, že mě policie bere vážně. Často mě považují za blázna nebo někoho, kdo se jen snaží od někoho vymámit peníze, a to je docela zraňující. Nikdy neberu peníze. Dívám se na fotografii pohřešované osoby a ptám se sám sebe směrem k Bohu, zda-li je živá či mrtvá. Poté vezmu atlas či mapu a dívám se na oblasti. Poté na Google Maps a Earth. Nechám prsty a oči kroužit nad těmito mapami, dokud se nezastaví a označí místo,“ dodal.

Schneider měl policii poskytnout souřadnice, kde se tělo Maddie nachází. Pohřbena je údajně pouhých devět kilometrů od místa, kde bydlela se svou rodinou.

Maddie McCannová zmizela v květnu roku 2007 z letoviska Praia da Luz, kde pobývala se svými rodiči a sourozenci. Rodiče jednoho večera nechali své děti spát v apartmánu a večeřeli s přáteli v restauraci, která byla nedaleko od ubytování. Potomky pravidelně kontrolovali a při jedné z kontrol zjistili, že Maddie není ve své postýlce. Po holčičce se začalo pátrat, ale marně. Minulý rok německá policie oznámila, že mají podezřelého.

Tím má být Christian B., který si v současnosti odpykává trest za znásilnění. „Vždy jsme trvali na tom, že muž, kterého jsme identifikovali jako hlavního podezřelého, je muž, o kterém se domníváme, že spáchal trestný čin, a nikoho jiného nehledáme. Jsme optimističtí, že tento případ vyřešíme,“ uvedl před časem prokurátor Hans Christian Walters pro britský deník Daily Mail s tím, že policie určitě případ Maddie vyřeší. Ovšem nedávno oznámil, že si není jistý, zdali vůbec padne obvinění v případu. „Vyšetřování v případě Maddie bude trvat několik měsíců. Zda nakonec padne obžaloba, to momentálně nemohu předvídat,“ prohlásil prokurátor.

VIDEO: Maddie se ztratila v roce 2007 v Portugalsku

Linksysmax ( 6. září 2021 09:16 )

Nic v zlom, ale tento isty clovek v roku 2014 tvrdil, ze je 40km zapadne, ci sa mylim? Tu link http­s://ww­w.wun­derwe­ib.de­/mad­die-mccann-wurde-das-grab-des-maedchens-entdeckt-1004.html
Verim, ze niektori jasnovidci sem tam pomozu naozaj policii, a to nielen ludia, dokonca zvierata. Tu napr skutocny pribeh, ako jasnovidny kon nasiel dieta pozrite od cca 30min cast s nazvom count mystery: http­s://y­outu­.be/dz­ivngy­5JwA

andorea ( 7. června 2021 07:16 )

Že je mrtvá na to po těch letech nemusím být jasnovidec. Líto je mi jejích sourozenců, protože rodiče celá léta mají jen jeden cíl a honí se za marnou nadějí.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání