Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Zlodějka tajně bydlela se dvěma lidmi v bytě: Po nocích jim ujídala z lednice!

Autor: rix - 
31. května 2021
09:17

Když si Američan Joe Cummings z New Yorku povšiml toho, že se v jeho domácnosti ztrácí jídlo, začal být nervózní. O to více ho šokovalo, když mu přítelkyně potvrdila, že ona za tím nestojí. Nainstaloval tedy do bytu kameru s nočním viděním. To, co spatřil, ho pěkně vyděsilo.

Kamera totiž zaznamenala v noci neznámý pohyb. Ze skříně se pomalu vynořovala postava cizí ženy. Pomalu si vylezla na stůl a postupně se přesunula až na podlahu.

Vetřelec poté přešel k umyvadlu, do kterého se vymočil. Pak žena nejspíš dostala hlad a v klidu si otevřela lednici, ze které začala brát jídlo a pití. Aby toho nebylo málo, dosyta najedená „nájemnice“ si zapnula televizi a vyvalila se na pohovce. 

Když přišel čas vrátit se zpět do svého úkrytu, žena nelenila a znovu otevřela lednici, aby si nějaké jídlo vzala s sebou. 

Když Joe na záznamu viděl, co se v noci v jeho bytě dělo, ihned zavolal policii. Ti ženu zatkli. V jeho skříni měla pobývat dva týdny.  „Netuším, jak se tam dostala. Jediný způsob, jak se sem dostat, je skrz okno. Je v nejvyšším patře a vede k němu požární schodiště,“ uvedl překvapený muž podle deníku Daily Star.

Podle policie žena vlezla do bytu, aby Joa okradla, ale pravděpodobně se jí tam zalíbilo. „Pravděpodobně to není poprvé, co se policajti s něčím podobným setkali,“ dodal Joe. Své měli co říci i komentující pod uvedeným videem. „Proto mám doma psa,“ napsal jeden z nich. „To je teda dost děsivý,“ uvedl další.

Video  Exkriminalista Doucha prozradil, jak se provádí výslechy podezřelých  - Jiří Marek
Video se připravuje ...

rudy_hnis ( 31. května 2021 11:09 )

To je teda blábol. Zalíbilo se jí bydlet ve skříni, celý den hladovět, zadržovat moč a stolici...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání