„Poškozenou si zřejmě drzá pachatelka nevybrala vůbec náhodně, v ruce totiž viditelně držela mobilní telefon, ze kterého poslouchala hudbu. Jakmile si k ní podezřelá přisedla, bleskově jí přístroj vytrhla z ruky,“ popsal policejní mluvčí Petr Vala.

Video
Video se připravuje ...

Drzá zlodějka obrala cizinku v tramvaji o mobil Policie ČR

Prý si jen zavolá

Zlodějka podle kamerového záznamu posunky vzrušeně gestikulovala, že si potřebuje nutně zavolat. Tím ale jenom odvrátila pozornost, aby mohla získanou kořist uschovat do kapsy. Cizinka se dožadovala vydání věci zpět, ale proti fyzicky silnější vetřelkyni neměla šanci.

Když se „konverzace“ stupňovala, vytáhla pachatelka ostrý předmět, kterým okradené pohrozila. „Jakmile se souprava v další zastávce zastavila, pohotově z ní podezřelá prchla na zastávku, kde navíc drze oslavně zvedla ruce nad hlavu,“ dodal mluvčí.

Video
Video se připravuje ...

Drzá zlodějka obrala cizinku v tramvaji o mobil Policie ČR

Podle popisu hledají kriminalisté ženu tmavé pleti ve věku kolem 35 let. Vysoká byla kolem 160 centimetrů, silnější postavy. Na sobě měla modré rifle a světle šedou mikinu, přes kterou měla oblečenou černou bundu. Informace k případu mohou případní svědci sdělit policistům na tísňovou linku 158.

Fotogalerie
8 fotografií