Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Aně do ložnice kapala krev ze stropu: Hasiči v bytě nad ní našli rozkládající se mrtvolu

Autor: rc - 
14. května 2021
22:46

Do scény jako z hororu se probudila Ana Cardenasová z amerického El Pasa. V brzkých ranních hodinách ji vzbudil nepříjemný zvuk kapající tekutiny. Poté, co rozsvítila, nevěřila vlastním očím. Ze stropu kapaly kapky krve!

Ana Cardenasová pokojně spala v posteli, když kolem čtvrté hodiny ráno slyšela zvuk připomínající kapající kohoutek. Rozsvítila proto světlo a v tu chvíli nemohla uvěřit vlastním očím. Ze stropu jí do ložnice kapala krev prosakující ze stropu skrze stropní ventilátor. „Byla jsem v šoku. Pomyslela jsem si, že to nemůže být skutečné, že je to sen,“ uvedla pro deník New York Post Ana s tím, že jakmile si utřídila myšlenky, zavolala údržbáře. „Kape na mne krev,“ řekla jim Ana.

Poté, co na místo dorazili hasiči, vnikli do bytu nad ní, kde je čekal hrůzný nález. V bytě našli rozkládající se tělo jejího souseda. Muž měl zemřít přirozenou smrtí a v bytě ležel pět až šest dní. „Hasiči vyrazili dveře a tělo leželo přesně tam, kde je můj ventilátor. Měl koberec, ale krev prosakovala mým stropem,“ uvedla Cardenasová s tím, že následky jsou hrůzostrašné a prozatím musí spát v hotelu.

VIDEO: Exkriminalista Doucha popsal práci vyšetřovatelů na místě činu

Video  Exkriminalista Doucha popsal práci vyšetřovatelů na místě činu  - Jiří Marek
Video se připravuje ...

jasnovidec01 ( 15. května 2021 13:31 )

Kopretina10 ( 15. května 2021 02:35 )

hrozny clanek. proc sem neco takoveho vubec davate. nemate neco jineho o cem by jste mohli napsat. takovej humus.

jasnovidec01 ( 14. května 2021 23:31 )

to je ale kec..po 5-6 dnech z mrtvoly nemůže kapat krev!!!!tělo v rozkladu vydává pouze tělní tekutiny všeho druhu... a ten smrad a pach se musel táhnout po celém baráku...nejdříve si páni novináři něco přečtěte o mrtvolách a rozkladu a pak děste lidi takovým hnusem..došlo téme covid tak taháte špínu z ciziny?k čemu je tohle dobré cpát lidem do hlavy?copak si myslíte že lidi toho děsu už nemají dost?HNUS.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání