Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Populární restauratérku (†69) našli ubodanou: Hosté z řad celebrit truchlí, policisté z vraždy viní vnuka

Autor: rix - 
12. května 2021
21:52

Sue Adisová byla nadmíru oblíbenou a populární tváří jihoanglického Brigtonu, kde provozovala dvě restaurace, do kterých chodily i známé osobnosti. K šoku všech místních i celebrit byla Sue nalezena ubodána ve svém domě. Na vině je podle policie její vnuk, ten ale svou účast na vraždě odmítá.

Provozovatelka populárních restaurací Donatello a Pinocchio zemřela poté, co ji u ní doma někdo ubodal. Zrovna si užívala pohodlí ve své luxusní chatě na kraji Brightonu. Policie v souvislosti s vraždou zadržela tehdy ještě sedmnáctiletého Pietra Addise, ten je babiččiným vnukem, informoval Daily Mail.

Pietr se sice k soudu dostavil, ale tvrdí, že Sue nezavraždil. Ta byla v Brightonu velmi ceněnou osobou. Její restauraci zbožňovali zámožní lidé. Začala podnikat už v roce 1977. Její podnik byl zmíněn mezi stovkou nejlepších restaurací v Británii. To motivovalo k návštěvě podniku celebrity, fotbalisty a podnikatele.

„Celá rodina by chtěla upřímně poděkovat mnoha lidem v Brightonu i mimo něj, kteří si našli čas a zavzpomínali na Sue, byla průkopnickou postavou v obchodní komunitě v Brightonu a podporovala mnoho charitativních organizací a získávala finanční prostředky pro celou řadu takových příležitostí,“ uvedla zdrcená rodina.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání