Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Bývalý voják (34) měl upálit bývalou manželku zaživa! Sám skončil na 10 dní v kómatu

Autor: rc - 
5. května 2021
19:03

Otřesnou smrtí zemřela máma Kelly Wilkinsonová z australského Gold Coast. Její ohořelé tělo bylo nalezeno na zahradě jejího domu. Z vraždy nebohé ženy je obviněn exmanžel Brian Earl Johnston (34), který se v nemocnici po několika dnech probudil z umělého spánku.

Australská policie zasahovala minulý týden v domě v Gold Coast. Na zahradě tamního domu bylo nalezeno tělo Kelly Wilkisonové, kterou měl brutálně zavraždit její exmanžel Brian Eral Johnston. Bývalý voják z povolání podle informací britského deníku The Guardian svou manželku upálil zaživa! V domě se přitom nacházely její tři malé děti, kterým bylo pod devět let. Policisté, které na místo přivolali rozrušení sousedé, našli pouze její ohořelé ostatky.

Čtyřiatřicetiletý Johnston utrpěl vážné popáleniny rukou a byl letecky převezen do nemocnice v Brisbane, kde byl uveden do umělého spánku. V kómatu podle informací britského deníku Daily Star zůstal deset dní. „Policie s ním chtěla udělat rozhovor, ale my jsme to odmítli, protože nebyl v postavení, aby mohl podstoupit výslech,“ uvedl právník Johnstona Chris Hannay.

Rodina zavražděné ženy uvedla, že neustále jezdila na policii kvůli porušení soudního příkazu. Údajně se bála o svou bezpečnost. Natalie Wilkinsonová, sestra Kelly, dokonce prozradila, že svoji sestru vezla téměř každý den na policejní stanici. O malé děti se nyní stará její sestra Danielle Carrollová. Rodina pro 9news uvedla, že policie selhala v zajištění ochrany Kelly.

VIDEO: Exkriminalista Doucha popsal práci vyšetřovatelů na místě činu

Video  Exkriminalista Doucha popsal práci vyšetřovatelů na místě činu  - Jiří Marek
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání