Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Nahá, uškrcená a znásilněná: Maminku osmileté holčičky zavraždil bývalý voják

Autor: rix - 
29. dubna 2021
13:57

Tělo devětadvacetileté Iriny Akhmatové bylo nalezeno pohřbené v lese. Celý děsivý čin měl mít na svědomí bývalý příslušník vojenských speciálních sil Vitaly Chikirev.  Ten byl již v minulosti trestaný za znásilnění. Kdysi bojoval v Čečensku. 

Matka malé holčičky doplatila na to, že využívala aplikaci BlablaCar. Tato aplikace umožňuje sdílenou jízdu v autě. Pokud má majitel vozu místo v autě, nabídne přes aplikaci odvoz ještě někomu dalšímu. Irina tento systém využívala, jelikož jezdila nerada sama, uvedl deník The Sun.

Toho využil bývalý voják a nastoupil k ní pod falešným profilem. Vitaly využíval nespočet falešných profilů, aby mohl poté v autech okrádat lidi. Jeho původním cílem tedy nebyla vražda. Měl v plánu její auto ukrást a prodat. Byl již dříve trestaný za znásilnění a pobyt ve vězení zná. Jeho plán se ale změnil. Irinu, která dělala vedoucí ve fastfoodu, uškrtil, znásilnil a zakopal v lese, přičemž z její peněženky ukradl peníze. Auto nechal být.

Zmíněný automobil byl nalezen pokrytý sněhem na parkovišti u supermarketu v Jaroslavli.

Chikirev, otec čtyř dětí, se k činu přiznal poté, co byla Akhmatová již týden nezvěstná. Muž při vyšetřování přiznal, že Irina nebyla jeho jedinou obětí. Podle deníku The Sun měl mít na svědomí ještě dvě další oběti.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání