Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Missku Kralevich viní ze smrti vietnamské studentky: První trest po půl roce!

Autor: ran - 
30. dubna 2021
17:54

Poté, co v září 2020 luxusní SUV bývalé missky Daniely Kralevich přejelo na přechodu vietnamskou studentku Linh (†18), slovenská krasavice směla dlouhé měsíce řídit dál, jako by se nic nestalo! Nyní jí ale - po sedmi měsících - konečně odebrali řidičské oprávnění a případ, zdá se, se dal skutečně do pohybu.

Smrt mladičké studentky Linh na bratislavském přechodu oplakávala nejen celá tamní vietnamská komunita, ale i její spolužáci a kamarádi, kteří Linh znali jako milou a veselou dívku.

Srazilo ji auto patřící bývalé miss a podnikatelce Kralevich - v autě seděla v době nehody se svojí matkou. Nebylo sice jisté, která z dam v osudném okamžiku seděla za volantem, i tak ale případ běžel pomaleji, než by se dalo čekat. 

Že se vyšetřování případu neúměrně vleklo, po mnoha měsících přiznal i generální prokurátor Maroš Žilinka a policejní prezident Peter Kovařík, uvedl web deníku Nový Čas. Nejen že byla Kralevich obviněna teprve nedávno, ale navíc po celé měsíce směla dál řídit!

Obviněná a bez řidičáku

S tím je ale konec, dřívější zprávy o chystaném odebrání řidičského průkazu missce se konečně naplnily. „Obviněná Daniela K. má už v současné době zadržený řidičský průkaz,“ potrvdil webu mluvčí Krajské prokuratury v Bratislavě Matej Izakovič.

Dodal, že co se týče obvinění, jež bylo missce doručeno, běží nyní lhůta na podání stížnosti ze strany obviněné. „Vě věci se nadále provádějí úkony ve smyslu trestního řádu,“ uvedl Izakovič. 

Na podnět generálního prokurátora a policejního ředitele byly v celé kauze zjištěna pochybení a průtahy ve vyšetřování. Podle Nového Času by na příslušných místech měly padat hlavy. Vypadá to, že celá věc se tak po měsících přešlapování dostane snad i před soud.

dynaty ( 30. dubna 2021 23:44 )

všude to funguje stejně na Slovensku Kralevich v česku Janoušek

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání