Gabriela Lašková se netají tím, že je puntičkářka a ve všem chce mít přehled. Už když plánovala svatbu, tak si rok vedla deníček, kam si vše zapisovala, kreslila a dokumentovala fotkami. A tak veselka s partnerem Filipem byla dokonalá a hlavně dle vysněných představ. 

S manželem si v Praze pronajali byt, kam postupně přivedli dva syny. Moderátorka má ráda klasický venkovský styl, a tak i vypadá jejich bydlení. Obývacímu pokoji dominuje vysoká prosklená komoda, knihovnu a stěny zdobí spousta fotografií jejich rodinky. 

Stěny nejsou bílé, ale v různých barvách - odstíny šedé, pastelových barev, ale i tmavá. Nechybí těžké závěsy ve všech pokojích a kuchyně s oknem. Ale to se brzy všechno změní, protože bývalá královna krásy se stěhuje. 

VIDEO: Zprávařky z Primy Gabriela Lašková tři týdny po porodu: Zbláznily se mi hormony! 

Video
Video se připravuje ...

Zprávařky z Primy Gabriela Lašková tři týdny po porodu: Zbláznily se mi hormony! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Jak já to tu milovala, vždyť jsme tu bydleli skoro pět let. Dětský pokoj jsem regulérně obrečela. Seděla jsem na zemi a malovala hory na bílo. Pamatuju si, když jsem tam stejně seděla skoro před čtyřmi lety, ale s břichem a říkala si, jestli se mu jednou budou líbit. Líbily a slíbila jsem mu podobné do domečku,“ svěřila se půvabná krátkovlasá moderátorka. 

Je to doják! Pamatuju si tu všechna Benova poprvé... no, budu na to s láskou vzpomínat. A doufám, že stejně krásné roky tu prožije další rodina. Takže hurá stěhování a snad už brzy v domečku!“

Fotogalerie
53 fotografií