Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Miliardová dědička má zákaz vstupu do barů: Opilá se porvala a flaškou pořezala kamaráda

Autor: rix - 
22. dubna 2021
18:17

Sacha Butlinová, vnučka slavného Billyho Butlina, se vydala na večírek do New Jersey. Ten ale nedopadl tak, jak by se slušelo na příbuznou renomovaného podnikatele. Nejdříve do sebe kopla půl lahve vodky a pak se začaly dít věci.

V klubu narazila na svou kamarádku Lauru a jejího přítele Thomase. Opilost ale zjevně zvítězila nad přátelským objetím. Podle deníku The Sun měla Sacha do kamarádky Laury začít kopat, vrazit jí facku a vytasit na ni prostředníček. Lauřinu příteli se naštěstí podařilo obě aktérky odtrhnout.

Tím ale příběh psaný vodkou nekončí. Sacha začala na páreček dorážet, v tom se jí snažila zabránit kamarádka Kayla. Odnesla to pěstí do nosu. Když se tedy jako správný muž do situace vložil Thomas, v tu ránu dostal od Butlinové skleněnou lahví. To už musel putovat do nemocnice k vyšetření - jizvy v obličeji mu zůstanou už navždy.

„Nic jsem neprovedla,“ prohlásila Sacha, když byla zastavena ochrankou. To už si ji ale přebrala policie. Byla odsouzena na 240 hodin veřejně prospěšných prací. Do hospod v New Jersey se nepodívá pět let.

Video  Nelegální večírek v centru Prahy, 4. dubna 2021.  - CNC / Václav Burian
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání