Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Batole spadlo v kempu do septiku: Policisté holčičku vytáhli už mrtvou

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: štt - 
6. dubna 2021
11:34

Policie byla v sobotu večer zavolána do tábora Sun Outdoors Campground na jižním cípu Jersey Shore. Strážníci poté, co vytáhli tříleté batole uvízlé v septiku, zjistili, že nereaguje. Přestože jej ihned převezli do nemocnice, nepodařilo se jej zachránit.

Tříletá dívka zemřela poté, co v sobotu večer nešťastnou náhodou spadla do septiku v rodinném kempu Jersey Shore poblíž jižního cípu poloostrova New Jersey. Strážníci batole z kanalizace vytáhli, ale dítě nereagovalo. V nemocnici bylo prohlášeno za mrtvé.

Andrew DeLong, zástupce kempu, sdílel soustrast s rodinou: „Včera v noci došlo v našem kempu v Cape May k tragické nehodě. Nejdříve bychom chtěli rodině vyjádřit upřímnou soustrast, jelikož zažívá neuvěřitelně těžké chvíle.“

Ve společném prohlášení státní zástupce kraje Jeffrey H. Sutherland a šéf William Priole z místního policejního oddělení uvedli, že detektivové zahájili vyšetřování příčiny úmrtí dítěte.

V neděli ráno byla dokončena pitva regionálním soudním lékařem. Sutherland uvedl, že vše nasvědčuje tomu, že se jednalo o nešťastnou nehodu. Konečná příčina a způsob smrti budou zveřejněny až se závěrečnou pitevní zprávou.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání