Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Fotograf zvěčnil nahotinky v Dubaji, teď po něm jde policie. Ke svlékání nás donutili, říká modelka

Autor: shp - 
15. dubna 2021
14:52

Fotograf, který zvěčnil nechvalně proslulé ukrajinské nahotinky v Dubaji je v hledáčku policie. Snímky obletěly svět a způsobily pořádný skandál, Rus Alexander se však hájí tím, že fotil na objednávku a k svlékání východoevropských krásek nedošlo v arabské zemi z jeho rozmaru. Jedna z modelek, které se focení účastnily, říká, že ženy byly k vysvlečení donuceny.

Video  Sexy modelky skončily v poutech: V Dubaji pózovaly nahé na balkóně!  - 4chan
Video se připravuje ...

Alexander Ten promluvil podle webu Daily Star pro ruský magazín Life. Přiznal se, že za fotkami krásných nahotinek s vražednými křivkami stojí právě on. Příběh focení, o kterém brzy věděl celý svět, příliš dobré pokračování neměl. Modelky totiž byly zatčeny a skončily na policejní stanici. Dubajští policisté je obvinili z rušení veřejného pořádku. „Toto nepřijatelného chování nereflektuje hodnoty a etiku emirátské společnosti,“ uvedly úřady. Modelky byly nakonec deportovány.

Fotograf zatím opustil Spojené arabské emiráty co nejrychleji poté, co byly nahotinky zatčeny. Podle webu zmizel s dalšími třemi lidmi, které dubajská policie hledá. Ruský fotograf se však hájí tím, že pouze fotil na žádost americko-ukrajinského playboye Vitalije Grečina (41). Ten byl za své jednání v Dubaji zatčen.

Playboy a šéf IT společnosti byli zatčeni

Hrozí mu za něj roční vězení. Šéf ruské IT společnosti Involta Alexej Konstov (33) byl dle portálu taktéž zadržen. Firma vydala prohlášení, podle něhož byli Grečin a Konstov zatčeni „kvůli obviněním, která nespáchali.“ Vinu se evidentně snaží svalit na Tena, který ji popírá. Je vidět, že co se legálních tahanic týče, tento případ jen tak neskončí.

Ženy na snímku jsou blízké kamarádky Vitalije Grečina, které s ním už v minulosti cestovaly. V ten den odpočívaly s Vitalijem u bazénu domu, ve kterém žije Alexej. Byl s nimi fotograf Alexander Ten. Večer bylo skupině umožněno, aby šla nahoru do Alexejova apartmánu, aby se převlékla. Zůstaly tam jen půl hodiny,“ uvedla společnost Involta.

Já nic, já fotograf

V tu dobu šly dívky ven, aby obdivovaly výhled. Fotograf Ten navrhl, ať zapózují pro fotografii,“ dodala. „Nenabízel jsem nic. Jsem jen obyčejný fotograf. Bylo to speciální focení pro Vitalije Grečina a jeho potřeby,“ uzavřel Ten. Většina z 12 účastnic focení se již naštěstí vrátila do vlasti.

Podle jedné z nich, modelky Iriny Sotulenkové (23), i sám Grečin fotil a problematické snímky pak vystavil na Instagramu. K tomu, aby se vysvlékly, měl navíc nutit pod pohrůžkou, že jinak nedostanou zaplaceno. „Tohle všechno jenom kvůli debilovi, který přišel s nápadem, že to nahraje na Instagram. Je to prostě... Vitaliji Grečine, jsi totální č*rák,“ řekla.

„Jak může být dospělý muž takový idiot? Říkala jsem jim, lidi, jsme v arabské zemi, nepředvádějme se. Ale ne, sakra, byly jsme donuceny jít na balkón. Přivedli si profesionálního fotografa. Grečin sám fotil, ale byl tam také další fotograf,“ uzavřela Irina podle webu Mirror. „Na balkon je donutili jít,“ stojí za ní její přítel Vitalij (30).

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání