Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Ostuda v ukrajinské televizi: V živém vstupu o Putinovi se objevila hanbatá žena!

Autor: rix - 
31. května 2021
22:39

Do nečekané situace vyústila diskuze mezi lidmi na ukrajinské televizi TV Ukraina. Diskutující tam právě s expertem probírali setkání prezidentů Vladimira Putina a běloruského prezidenta Lukašenka, když se v živém vstupu náhle objevila nahá žena. 

Dva moderátoři ukrajinské televize se zrovna chystali mluvit s ruským odborníkem Dmitrijem Eloským o schůzce mezi ruským vůdcem Vladimirem Putinem a běloruským prezidentem Alexandrem Lukašenkem. 

Na obrazovce se tak objevil právě ruský expert, když se ho moderátorka Anna Panova začala ptát. „Každého zajímá, co Lukašenko žádá od Putina,“ zeptala se Panova. V tu chvíli ale nastalo trapné ticho. Elovskij totiž kladenou otázku neslyšel, uvedl Daily Star.

Ten se v tu chvíli zeptal mimo kameru druhé osoby, co se děje. Najednou se kamera ale úplně otočila přímo na člověka, kterého se Dmitrij ptal. Šlo o jeho asistentku. Ta ale k úžasu všech byla od pasu nahoru nahá. V tu chvíli asistentka rychle otočila kameru zpátky, ale bylo už pozdě. 

Moderátoři ale zůstali profesionální a s náznaky mírného úsměvu upozornili diváky, že nastaly potíže a s Dimitrijem se spojí později. 

Lukašeno se setkal s Putinem v Soči, aby spolu probrali sankce uvalené západem za nucené přistání letounu Ryanair, které měl běloruský vůdce na svědomí.

Lukašenkův politický nepřítel Roman Protasevič (26) a jeho ruská přítelkyně Sofia Sapega (23) byli zadrženi poté, co letadlo přistálo v Minsku v doprovodu stíhačky MiG-29.

 

frantacizek ( 1. června 2021 14:58 )

z toho plyne, že i sovětský expert potřebuje relax

Zobrazit celou diskusi