Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Šok pro obyvatele Velkého Března: V kamenném květináči ležel obrovský had!

K obrovskému hadovi v květináči vyjížděli dobrovolní hasiči.
K obrovskému hadovi v květináči vyjížděli dobrovolní hasiči.  (Autor: JSDH Velké Březno)
Autor: ran - 
14. března 2021
13:25

K velkému hadovi, který ležel jak dlouhý (hlavně), tak i široký na ulici v betonovém okrasném květináči, vyjížděla v sobotu jednotka dobrovolných hasičů ve Velkém Březně. Celou cestu až do ohledání plaza hasiči nevěděli, zda je živý, nebo mrtvý. 

V sobotu dopoledne v Děčínské ulici ve Velkém Březně v Ústeckém kraji někteří chodci nevěřili vlastním očím, když ve velkém venkovním betonovém květináči spatřili ležet napůl stočeného obrovského hada.

„13. března v 11:14 jsme vyjeli k nálezu hada ve Velkém Březně,“ pochlubila se místní hasičská jednotka na svém facebooku. Občan, který jim plaza nahlásil, nevěděl, zda had žije, či nikoli, byli proto připraveni na všechno. Jak ale uvedl web edecinsko.cz, had byl již při příjezdu hasičů mrtvý.

O tom, kdo a proč ho do květináče umístil nebo jak se do něj dostal, nejsou bližší informace. Ani o tom, zda snad ještě nějakou dobu v květináči žil. Mnoho lidí by ale tak obrovský had na tak nepravděpodobném místě vylekal dost, ať už by byl živý, nebo mrtvý.

„Tak tohle by bylo to poslední, co bych viděla. Pak by to se mnou seklo,“ napsala hasičům pod fotku na jejich facebookovém profilu jedna z jejich fanynek. „Ten musel být ale zmrzlý!“ politoval hada zase jiný z komentujících. „Bohužel byl,“ ubezpečila ho v odpovědi další uživatelka internetu. Proč ale had skutečně zemřel, zda na podchlazení nebo z jiného důvodu, není jasné.

Video  V létě 2020 odchytili strážníci 1,5 metru dlouhého hroznýše před kulturním domem v Karviné.  - MP Karviná
Video se připravuje ...

Jirik-ta ( 14. března 2021 15:00 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání